Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Ο ΣΙΩΠΗΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟΥ ΛΙΤΣΚΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ !!


Η Δόξα Δράμας έκλεισε τους Σιώπη Δημήτρη ,Βιτλή, Μαρκόπουλο, Μένκα, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλο, Πεταυράκη, Ρεβυθόπουλο , οι οποίοι παραμένουν στο έμψυχο υλικό της ομάδας.
Ο Γιώργος Λίτσκας  και διοίκηση έδωσαν πριν λίγες μέρες τα χέρια ,όμως σήμερα στην συνάντηση τους άλλαξε γνώμη καθώς η παρουσία των μάνατζερ του παίκτη ήταν που δυσαρέστησε τους ανθρώπους της Δόξας και δεν προχώρησε η ανανέωση !!!

Η ανακοίνωση:
 "Σειρά συναντήσεων με παίκτες του περσινού ρόστερ είχε σήμερα, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος Γιάννης Μπύρος. Επετεύχθη συμφωνία με τους Βιτλή, Μαρκόπουλο, Μένκα, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλο, Πεταυράκη, Ρεβυθόπουλο και Σιώπη. Στη λίστα αυτή προστίθεται και ο Μαχαίρας, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο στην Δράμα. Το τυπικό του θέματος θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους".

 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚΕΡΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2018-19

 Αν και ακόμη θέλουμε 8 ημέρες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SuperLeague, ωστόσο οι  αποδόσεις έχουν ήδη βγει για τους υποψήφιους πρ...