ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ MΕ ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ



Παραιτήθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο  της ΠΑΕ Νίψας ύστερα από την σημερινή Γενική Συνέλευση που δεν είχε δυστυχώς απαρτία.
Στην ανακοίνωση αναφέρουν για υποσχέσεις και βοήθεια που δεν ήρθε ποτέ στον σύλλογο!
Ευχαρίστησαν τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια ,καθώς ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο σωματείο.
Ελάχιστα λεπτά  αργότερα ήρθε και η επιστολή του κου Παντελίδη Χαράλαμπου που για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια ήταν πρόεδρος στην ομάδα , καθώς πήρε την απόφασή  να μην συνεχίσει  την ενασχόλησή του με την ομάδα.


Η ανακοίνωση της ομάδας 
Μετά την σημερινή γενική συνέλευση η οποία δεν είχε απαρτία αποφάσισε το Δ/Σ της ομάδας να παραιτηθεί, οι λόγοι πολλοί: 
Μια διοίκηση που στηρίχθηκε αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις, με έργα στις εγκαταστάσεις που δεν έγιναν, με βοήθεια που ποτέ δεν ήρθε .
Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας μας για την πολύτιμη βοήθειά τους, ήταν οι μόνοι που στάθηκαν δίπλα μας.


Η ανάρτηση του κου Παντελίδη Χαράλαμπου

"Μετά από πέντε χρόνια στην διοίκηση της Π.Α.Ε. Νιψας (τα τέσσερα ως Πρόεδρος) έφτασε η στιγμή να σταματήσω την ενασχόληση με την ομάδα, επειδή δεν είμαι χομπίστας ούτε έχω την οικονομική δυνατότητα να βάζω κάθε χρόνο χρήματα για την ομάδα, αποφάσισα να μην συνεχίσω. 
 Πέντε χρόνια με άπειρες ώρες αφιερωμένες στην ομάδα με πολλά όνειρα καλές και κακές στιγμές και στόχο να γίνει η ΠΑΕΝ που θα αγωνίζεται σεβόμενη την ιστορία της αλλά και τους αντιπάλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συνεργάστηκα , έκανα πολλούς φίλους που θα κρατήσω για πάντα.
 Ευχαριστώ επίσης τους λίγους ανθρώπους που με βοήθησαν αυτήν την περίοδο, τον Γιώργο Βασιλειάδη, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον Κώστα Καλαιτζιδη και φυσικά τον ακούραστο εργάτη Ιωσήφ Καλαιτζιδη (ζητώ συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον). 
Δυστυχώς οι δυνάμεις με εγκατέλειψαν και δεν μπορώ να παλεύω με νεροπίστολα ενάντια στα πολυβόλα."


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.