Headlines

Comments

ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΣΜΟ (ΦΩΤΟ)

Εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με την ζέστη να είναι αφόρητη στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ".

Σε τέτοια παιχνίδια το αποτέλεσμα δεν παίζει κανένα ρόλο ,οι  προπονητές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις δοκιμές τους,να μοντάρουν έτσι τις ομάδες τους ούτως ώστε  να είναι έτοιμες εν όψη των πρωταθλημάτων τους.
Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη αγωνίζεται στην Α ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ καλύτερη στο πρώτο μέρος , είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ,πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 14΄ με κοντινό πλασέ του Αντωνιάδη,

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης , θα αγωνιστεί  στην Γ εθνική ,εκτός από το χρώμα της φανέλας άλλαξε ολόκληρη την εντεκάδα , ενώ ο Ίασμος συνέχισε με την ίδια για αρκετό διάστημα.
Η θερμοκρασία ο μεγαλύτερος εχθρός και για τις δυο ομάδες, με τον Εθνικό στο δεύτερο μέρος να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων , να χάνει την μια ευκαιρία μετά την άλλη!!!
Με τους Καρακασίδη , Γκαιδατζή , Μαρασλή να μην ευστοχούν από ευνοϊκές θέσεις  ,στο 83΄ σέντρα  ο υπό δοκιμή παίκτης του Εθνικού Κολονέρος στην καρδιά της άμυνας του Ιάσμου ο Πετρίδης το 1-1....στο 87΄μετά από κόρνερ πάλι ο Κολονέρος με κοντινό όμορφο πλασέ το 2-1.

Συνθέσεις:
Εθνικός Αλεξ/πολης: (Φλώρος-Παπαράδης): Μπαμπλής, Κούπας, Αμπράσης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Σιδηρόπουλος Σ., Γρεκίδης, Γεωργαντζόπουλος, Μαρασλής.

Στο δεύτερο  ημίχρονο έπαιξε διαφορετική εντεκάδα καθώς δοκιμάστηκαν και νέοι παίκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.



Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Ντίντα, Φουρκάν, Βιόπουλος, Ανούλ, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Χουσεΐν Σαλήμ, Αντωνιάδης, Μπίνμπασι Αλή, Ρομπέρ.

Αγωνίστηκαν και οι: Οζάν, Νεοκλής, Γκιρετλί Ναζίμ, Μεμέτ Νετζατί, Κεραμέας.


Διαιτητής: Βαλάντης Στρατούδης – Βοηθοί: Παναγιώτης Τερζόπουλος, Σωτήρης Κωνσταντάκης


















Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by