ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ-ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ 2-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΡΙΠΛΕΤΑ :  ΠΑΠΑΣ- ΣΟΥΒΑΡΑΣ - ΣΤΑΦΥΛΑΣ
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: ΣΟΦΟΤΑΣΙΟΣ, ΜΠΑΜΝΙΟΣ,ΠΕΤΚΙΔΗΣ,ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ,ΙΝΔΟΣ,ΡΑΛΛΗΣ,ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ Δ (121΄ ΔΗΜΑΡΑΣ), ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ Κ, ΚΡΙΚΕΛΑΣ(75΄ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ),ΛΑΖΙΔΗΣ(71΄ ΤΣΙΟΥΜΠΑΝΟΥΔΗΣ Γ).

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ: ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΤΣΙΟΣ,ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ(70΄ΤΣΟΝΤΖΟΡΑΣ),ΠΕΤΡΑΣ(75΄ΧΑΤΖΙΑΓΟΡΑΣΤΟΥ),ΝΑΖΙΡΗΣ,ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ,ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ,ΤΣΙΡΟΥΔΗΣ, ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ(88΄ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ),ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ.



                  Μεγάλες ευκαιρίες για να σημειώσουν τέρματα  και οι δυο ομάδες .
Στο 4ο λεπτό δοκάρι ο Άρδας με τον Τσιρούδη , ο Καπετανίδης στο 7ο λεπτό ελάχιστα από το δεξί δοκάρι του Σοφοτάσιου, ο Τσομπανούδης  Δημήτρης στο 12ο και 17ο  λεπτό μοναδικές ευκαιρίες.
Ο Κυριάκος Παγωνίδης στο 29ο λεπτό με προβολή το 1-0.
Δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Τσομπανούδης στο 56ο  λεπτό το σουτ ελάχιστα έξω, ο Πετκίδης εκτέλεσε φάουλ για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Καλφόπουλος σε κόρνερ .
Ο Χρήστος Παγωνίδης το 1-1, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Καπετανίδη ,πλάσαρε υποδειγματικά τον Σοφοτάσιο.
Στο 83΄σουτ του Καπετανίδη με υπερένταση σε κορνερ έδιωξε ο Σοφοτάσιος!!
Στο 108ο λεπτό ο Τσομπανούδης Δημήτρης τετ α τετ το διαγώνιο πλασέ έδιωξε με τα πόδια σωτήρια ο Καλφόπουλος.
Στο 119ο λεπτό ο Πετκίδης με πλάγιο άουτ βρήκε τον Πρεπούδη, αυτός στην προσπάθειά του να ξεφύγει  ο Μάτσιος τον σταμάτησε με φάουλ, το εκτέλεσε ο Πετκίδης στο πίσω δοκάρι η μπάλα έφτασε στον Τσομπανούδη αυτός γέμισμα στην περιοχή και με προβολή ο Πρεπούδης  έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας  το 2-1 !!       

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια