ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2ο BABY –CUP ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Για 2η χρονιά ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Σουφλίου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Σουφλίου το 2ο BABY –CUP TAEKWONDO 2019.
Την διοργάνωση  τίμησαν με την παρουσία τους 18 σύλλογοι και συμμετείχαν 250 αθλητές και αθλήτριες από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη .
Στην τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος παρέστησαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Σουφλίου κος Πουλιλιός Ευάγγελος , ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σουφλίου Κώστας Πασχάλης.
Ο σύλλογος Φ.Ο.Σουφλίου κάλεσε τον Δήμαρχο Σουφλίου και απένειμε τιμητική πλακέτα στον κο Μανώλη Χρήστο πρόεδρο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για την πολυετή προσφορά του στην ανάπτυξη του Ταεκβοντό στην Ελλάδα .

Στην προσπάθεια αυτή του συλλόγου,  συμπαραστάθηκαν , ο Δήμος Σουφλίου , το καφέ «famous» , το καφέ Χαρέτσι , το καφέ barbon το «εστιατόριο «Μπερεκέτ», τo Σουβλατζίδικο - Οβελιστήριο « vlasis» , το «Donald Grill» και οι ξηροί καρποί Δεληπούλιος ΑΕ.
Το Δ.Σ Φιλαθλητικός ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Σουφλίου εκτός από τους υποστηρικτές του, θα ήθελε να ευχαριστήσει το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Διδυμοτείχου , για την κάλυψη του Πρωταθλήματος και την μεγάλη τους βοήθεια, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Αλεξανδρούπολης (ΕΚΑΒ) ̈για την κάλυψη τους με ασθενοφόρο καθόλη τη διάρκεια των αγώνων. .
Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει  θερμά τους συλλόγους, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές για την παρουσία τους στο το 2ο BABY –CUP TAEKWONDO , οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά ώστε να πραγματοποιηθεί σε ένα ευχάριστο κλίμα ευγενούς άμιλλας!!!































Διαβάστηκε website hit counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια