Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε   σήμερα Τετάρτη  10 Απριλίου 2019, δωρεάν  πελματογράφημα ,σε μια πρωτότυπη  ημέρα δράσης και ενημέρωσης για θέματα πέλματος ποδιού υγείας και άθλησης   στα γραφεία της  Ακαδημίας  ΠΑΟΚ Ισαακίου.  
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, τόσο αθλητές όσο και γονείς αλλά και άνθρωποι εκτός ακαδημίας , έκαναν την εξέταση των πελμάτων τους και του τρόπου που πατάνε.
Η ακαδημία ευχαριστεί  θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή !!
Κυρίως όμως ευχαριστεί τους ανθρώπους από τα ορθοπεδικά Τσαγιαννίδη @Μαρία Τσουρακη , @Άγγελος Ιγνατάκης και Despoina Sidiropoulou , που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.

Ευχαριστίες στον Μπουντουτσίδη Παναγιώτη , άνθρωπο της διοίκησης της Ακαδημίας , που ήταν όχι μόνο ο εμπνευστής και αρωγός της ιδέας αλλά ανέλαβε και την οργάνωση και πραγματοποίηση της.
Η ακαδημία υπόσχεται , σε όσους δεν πρόλαβαν να εξεταστούν, ότι η εκδήλωση θα επαναληφθεί μετά το Πάσχα.

Τι μετράει ο πελματογράφος. Ο πελματογράφος είναι μία πλατφόρμα με περίπου χιλιάδες ψηφιακούς αισθητήρες που είναι συνδεδεμένοι με έναν Η/Υ και μετρά τις πιέσεις που ασκούνται στο πέλμα κατά τη στάση και τη βάδιση.     


                                  ΠΑΟΚ Academy ΙΣΑΑΚΙΟΥ...... γιατί πατάμε γερά !!! 




 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!