Το απόλυτο η Αλεξανδρούπολη FC
Συνέχισε το απόλυτο με τη 2η συνεχόμενη νίκη της, στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, η FC Αλεξανδρούπολη , απέναντι στον Απόλλων Παραλιμνίου.
Μοιρασμένο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου καλύτερο στο πρώτο μέρος έλεγχε το παιχνίδι μάλιστα , χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ, στο 20' ο Συριτούδης απέκρουσε εξαιρετικά την κεφαλιά του Κουτσαβασίλη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γούλας σε κενή εστία σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Συριτούδη.
Το δεύτερο μέρος ανήκει στην ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη, που μπήκε διαφορετικά και κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο .
Από νωρίς φάνηκε απειλητική καθώς το γκολ του Πεταλωτή σε από γύρισμα του Καρακασίδη ακυρώθηκε σωστά ως Οφσάιντ.
Στο 64' ο Κωνσταντίνος Πατσιώρας με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή κάρφωσε την μπάλα στο «Γάμα» της εστίας του Μαδένη και έγραψε το 1-0.
Εννέα λεπτά αργότερα η FC Αλεξανδρούπολη έκανε το 2-0, με τον Ρουμπιέ , ο Πεταλωτής έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, μοίρασε στον Ανυφαντάκη, ο οποίος με ωραία ενέργεια βρήκε τον Γκαϊδατζή στο χώρο και εκείνος έστρωσε τη μπάλα στον Ρουμπιέ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
FC ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Πεταλωτής, Μαυρομάτης(80΄ Λίτσιος), Μπαρμπαγιάννης, Κομεσίδης, Πατσιώρας Κ.(80΄ Πατσιώρας Αγγ), Ανυφαντάκης, Ζώτος, Μαλτέζος(45΄ Καρακασίδης), Χριστοφορίδης(60΄ Γκαϊδατζής), Ρουμπιές(80΄ Γεωργαντζόπουλος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Μαδένης, Γεωργιάδης, Κουτσαβασίλης, Χατζάκος, Τουλίκας, Γκούμας, Ζαφειρίδης, Καρυοφύλλης, Μελισσόπουλος, Γούλας, Ηλιόπουλος

Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη