ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ 3-2 !!!(ΦΩΤΟ)

Άλλη μια φιλική αλλά μεγάλη νίκη εναντίον ενός αντιπάλου που θέλει φέτος  να αλλάξει κατηγορία.
Η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη στο όγδοο φιλικό παιχνίδι  παρουσίασε στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα με αντίπαλο τον Α.Ο. Καβάλα έναν από τους επίδοξους μνηστήρες του φετινού τίτλου , πολύ καλά στοιχεία
μέχρι στιγμής.
Ο φιλοξενούμενος Έβρος εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ,δείχνοντας ότι η ομάδα βαδίζει σε σωστό δρόμο και πως σιγά σιγά οι παίκτες δένουν μεταξύ τους μετά από ένα μήνα και πλέον  προετοιμασίας, φεύγοντας  από το γήπεδο νικητής με σκορ 2-3.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την Καβάλα να ανοίγει μόλις στο 5΄λεπτό με τον αρχηγό της τον Χάρη Παππά το σκορ 1-0 .
 Ο Έβρος στη σέντρα και στην επίθεση ο Ευφραιμίδης από τα δεξιά κέρδισε φάουλ ,το εκτέλεσε ο Φραγκούλης έδιωξε η άμυνα της Καβάλας, ο Μερτίκας στον  Λίτσκα αυτός  από τα αριστερά το διαγώνιο σουτ ,και πάλι  όπως όπως έδιωξε η άμυνα της Καβάλας  λίγο έξω από την μικρή  περιοχή της με αποδέκτη τον Κάρεν Αβογιάν που αυτός με τη σειρά του  χωρίς να το πολυσκεφτεί έπιασε  το αριστερό δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε  στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αθανασίου!!!
ΑΟΚ -ΕΒΡΟΣ 1-1!!


Στο 18΄ο Έβρος με τον δραστήριο  Λίτσκα έδειξε την εμπειρία του  πίεσε τον Μπάτζιο αυτός έκανε το λάθος , έχασε τη μπάλα και πραγματοποίησε το 1-2  για την ομάδα του Έβρου  Σουφλίου!!!  Είναι το τέταρτο γκολ που σημειώνει ο Γιώργος Λίτσκας και δείχνει μια άνετη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα!!!


Η Καβάλα προσπάθησε να αντιδράσει και πάλι με τον Χάρη Παππά ο οποίος με όμορφη προσπάθεια ισοφάρισε στο 35΄ 2-2 .
Οι παίκτες του Έβρου όπως και στο πρώτο γκολ έτσι και στο τρίτο αμέσως μετά την σέντρα κατέβασαν τη μπάλα και σε μια πιεστική επίθεση ο Χατζάκος με προβολή έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου παγώνοντας τους φίλους της Καβαλας στις εξέδρες!
Στο δεύτερο ημίχρονο  οι προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές χωρίς να αλλάξει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.


ΑΟΚ:(ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΛΟΛΙΟΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,ΜΠΑΤΖΙΟΣ,ΔΕΝΤΣΑΣ,ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ,ΠΑΠΠΑΣ,ΜΠΡΑΤΖΙΑΝΗ,ΚΑΝΟΥΛΑΣ,ΔΟΥΜΑΝΗΣ,ΚΑΖΑΚΗΣ.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν:ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓ,ΜΠΛΙΟΣ,ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ,ΜΠΑΤΑΝΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜ,ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.


ΕΒΡΟΣ (ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ)  ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΑΜΝΙΟΣ,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ,ΧΑΤΖΑΚΟΣ,ΔΡΑΓΑΝΙΔΗΣ,ΑΒΟΓΙΑΝ ΚΑΡΕΝ,ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ,ΜΕΡΤΙΚΑΣ,ΖΥΓΚΕΡΙΔΗΣ,ΛΙΤΣΚΑΣ.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν :Ζαγκλιβέρης,Κουτσούλας,Αντωνιάδης,Λουκίδης,Πουλιλιός,Αλεξίου,Κιλιτσίδης,Πετκίδης

Διαιτητής ο Βερνέζης με Α Βοηθό Μηλοπούλου, Β βοηθός Μουτσάκης




























Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
مشاركة:  

تعليقات