Headlines

Comments

ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΠΤΕΝ ΤΟΥ "ΕΒΡΟΥ" ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που υπηρέτησε για αρκετά χρόνια τον Έβρο Σουφλίου σήμερα αποτελεί επίσημα παρελθόν από την ομάδα του Σουφλίου.
 Γεννημένος το 1990 ο Ευφραιμίδης Λεωνίδας  ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου , αγωνίστηκε στον Α.Ο. Κορνοφωλιάς ,μετέπειτα  στις ακαδημίες του ΠανθρακικούΚ-17, Κ-20 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα  ,μεταγραφή στον Πλατανιά και από το 2011 επιστροφή στον Έβρο Σουφλίου  ,φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

  Σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου  ήταν στην κερκίδα του δημοτικού σταδίου Σουφλίου ¨Δημήτρης Μπακιρτζής¨στο φιλικό παιχνίδι ΈΒΡΟΣ-ΟΡΕΣΤΗΣ 1-2 , όπου στο τέλος της αναμέτρησης μίλησε στα γραφεία του συλλόγου  με την διοίκηση του Σουφλίου και πλέον όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος πήρε το δελτίο στο χέρι και στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από την Ένωση Άνθειας Αριστείνου.

 Ένας ποδοσφαιριστής υπόδειγμα αθλητοπρέπειας στα ελληνικά γήπεδα σεμνός χωρίς να δίνει το παραμικρό  δικαίωμα,σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα του Έβρου Σουφλίου που έδινε μεγάλη ποιότητα με την εμπειρία και το αστείρευτο ταλέντο του!.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by