ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ:ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΕΔ 4-0 ΤΟΝ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (ΦΩΤΟ)

Στον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι που βρήκε νικητή την ΑΕΔ και με το μυαλό των γηπεδούχων   στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη  με τον Εθνικό , πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος επαναληπτικός κυπέλλου Έβρου στο δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου σήμερα 15-3-2017 μεταξύ των ομάδων  ΑΕΔ -ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ 4-0 .
Με πολλές αλλαγές στις αρχικές ενδεκάδες και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το δεύτερο επαναληπτικό παιχνίδι ,με τον αγωνιστικό χώρο του  γηπέδου λόγω της βραδινής βροχής  να είναι  αρκετά βαρύς.
Στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει η ΑΕΔ με σκορ 3-0 στο γήπεδο του Άρδα Καστανεών.
Επομένως για τους φιλοξενούμενους ήταν σχεδόν αδύνατο να σκεφτούν την ανατροπή  του πρώτου παιχνιδιού και πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της 26ης Μαρτίου που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Σουφλίου "Δημήτρης Μπακιρτζής".
Ο Παναγιώτης Μυλωνάς παρέταξε την ομάδα του με  μοναδικό στόχο  να πετύχει μια καλή εμφάνιση  απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου  και του πρωταθλήματος  .

Το παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Γιάννη Αναστασιάδη να ξεκινήσει  ποδοσφαιριστές με λίγα λεπτά συμμετοχής ,όπως  (ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ,ΚΑΖΑΛΑΣ,ΑΛΗ ΚΟΤΖΑ, ΚΑΪΣΑΣ,  ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ, ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ)

Χατ τρικ σημείωσε ο Αντωνίου ,στο 17 ΄  άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ,  στο 33΄ πραγματοποίησε διαγώνια σέντρα και έστειλε τη μπάλα στο δεξί παράθυρο του  ανήμπορου να αντιδράσει Ντινούδη και  στο 45΄ εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Γκαβανόζη , από κοντά το πλασέ πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ  3-0 .σκορ πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρδας είχε αρκετές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ , όμως ούτε ο Μπακιρτζής ούτε ο  Τζαφερίδης δεν μπόρεσαν  να σκοράρουν από ευνοϊκή θέση .
Ο Νάκος  από τα έντεκα μέτρα  εκτέλεσε πέναλτι στο κέντρο ,εύκολα ο Άγγελος  Συριτούδης χωρίς να διαλέξει γωνία μπλόκαρε τη μπάλα σταθερά  στο 84΄.

Ο Χρήστος Γιαννόπουλος το 4-0  σε άδεια εστία στο  88΄διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


Τελικό σκορ στις δυο αναμετρήσεις σύνολο  7-0

Στις 26 Μαρτίου ο μεγάλος τελικός στο Σουφλί  (ΑΕΔ -ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ).

Οι συνθέσεις των ομάδων 

ΑΕΔ :ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ, ΜΑΜΡΙΚΙΣΒΙΛΙ,ΚΑΖΑΛΑΣ,ΑΛΗ ΚΟΤΖΑ, ΚΑΪΣΑΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ, ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ,ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ

Αγωνίστηκαν και οι :  ΑΧΠΑ38΄( ΚΑΪΣΑΣ), ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 56΄(ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ),ΓΩΝΙΑΔΗΣ 67΄(ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ)

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ:ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ,ΤΣΟΝΤΣΟΡΑΣ,ΤΣΙΑΦΕΡΙΔΗΣ,ΠΕΤΡΑΣ,ΓΟΥΓΟΥΛΙΑΣ,ΓΟΔΟΣΗΣ,ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ,ΝΑΚΟΥ,ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ,ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ

Αγωνίστηκαν και οι: ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΙΔΗΣ 55΄(ΓΟΥΓΟΥΛΙΑΣ),ΚΑΪΣΙΔΗΣ 65΄(ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ)

Ο Σωτήρης  Κωνσταντάκης με βοηθούς τους Παλαιοπάνη και Κώνογλου δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.









































Επιμέλεια: panos Thrakiotis 
Κοινή χρήση:  

Σχόλια