ΑΕΔ:ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ 1-0 ΣΤΟ 90+4


 Πήρε τη νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος  η Α.Ε.Διδυμοτείχου με ηγέτη τον Θάνο και εκτελεστή τον Χρήστο Γιαννόπουλο στο 94΄ έριξε στο καναβάτσο τον ΠΑΟ Κοσμίου που δεν  είχε χρόνο να αντιδράσει για την ισοφάριση .


Ο Π.Α.Ο.Κοσμίου  με τον προπονητή Γιώργο Δίγκα να έχει στην αποστολή  μόλις 12 παίκτες ,μιας και η ομάδα στελεχώνεται , όπως και σχεδόν όλες οι ομάδες του Νομού Ροδόπης  από φοιτητές. Έλειπαν επτά βασικοί ποδοσφαιριστές λόγω Πάσχα με αποτέλεσμα όσο περνούσαν τα λεπτά να μένουν από δυνάμεις .
Με την ομάδα να έχει παθητικό ρόλο και αμυντικούς προσανατολισμούς όλο σχεδόν το βάρος έπεσε στον γκολκίπερ Δεληγιάννη ο κορυφαίος από τους φιλοξενούμενους . 
Τα εύσημα πήραν οι ποδοσφαιριστές του Κοσμίου από τον προπονητή τους γιατί στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.
Θέλανε να κλέψουν τη νίκη με κάποια αντεπίθεση , όμως  η ΑΕΔ συνέχισε την πίεση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο όπου ευτύχισε στο 90+4 να σκοράρει με δημιουργό τον Νίκο Θάνο και εκτελεστή τον Χρήστο Γιαννόπουλο να παίρνουν δίκαια τη νίκη -πρόκριση για την επόμενη φάση.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και με πολλές πάσες προσπαθούσαν να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία με πλαγιοκοπήσεις  να σπάσουν την αμυντική τακτική του Κοσμίου από δεξιά με το Θάνο και αριστερά με τον Παντελίδη.
 Καλές στιγμές για να καθαρίσουν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν με τον Γιαννόπουλο στο 10΄να πιάνει από καλή θέση  μονοκόμματο ,  αλλά αδύναμο  σουτ η μπάλα στον Πετρόπουλο Κυριάκο αυτός από κοντά την έστειλε στα δίχτυα ,ψηλά η σημαία του βοηθού κ Δεδονάκη ακυρώθηκε  το γκολ ως off site.
Το γκολ που σημείωσε ο Πετρόπουλος Κ  

 Πολλές οι σέντρες από την ΑΕΔ με Παντελίδη ,ο Δεληγιάννης με καλές τοποθετήσεις ήταν κυρίαρχος στον αέρα.
 Στο 21΄ο Θάνος με εντυπωσιακή ενέργεια απέφυγε τους αμυντικούς του Κοσμίου έδωσε στον Πετρόπουλο Στεφ, αυτός έβγαλε τετ α τετ τον Πετρόπουλο Κυριάκο ο Δεληγιάννης έγκαιρα  έκλεισε το οπτικό πεδίο το πλασέ πάνω από την εστία.
Στο 29΄οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία με τον Μουρατίδη , ο Ερκάν έβγαλε  τετ α τετ τον Μουρατίδη αυτός το διαγώνιο σουτ  στο πλαϊνό διχτάκι του Κυριακίδη.  

 
 Ο Παντελίδης στο 40΄εκτέλεσε κόρνερ ο Δεληγιάννης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε προσωρινά, η μπάλα στον Αλή Κοτζά το ψηλοκρεμαστό σουτ και πάλι ο Δεληγιάννης με τις δυο γροθιές αποκρούει. .
Στο 38΄ο Γιαννόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας ταχύτατα ο Δεληγιάννης πρόλαβε και έδιωξε πλάγια .!!!

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο 63΄ με τον Αγγελακάκη ύστερα από κάθετη πάσα του Πετρόπουλου Στ... έπιασε το σουτ τυχερός ο Δεληγιάννης που είδε τη μπάλα να γλύφει το δεξί κάθετο δοκάρι του.

Και εκεί που έδειχναν όλα ότι οι ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση ο Θάνος από τα δεξιά στην  εκπνοή του αγώνα έβγαλε σέντρα φαρμάκι στο κέντρο της άμυνας του Κοσμίου ήρθε ο δαιμόνιος Γιαννόπουλος και με καρφωτή κεφαλιά εκτέλεσε από κοντά τον Δεληγιάννη και λύτρωση σχεδόν για όλους από την διαδικασία της παράτασης.......
Την Τετάρτη 19-4-2017 (ώρα έναρξης 16:00) η ΑΕΔ ταξιδεύει  στις Σέρρες να αντιμετωπίσει   την Ελπίδα Σκουτάρεως στον τρίτο  αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών  Ελλάδος.

 


Καλή η διαιτησία του Ψωμόπουλου  που είχε καλή συνεργασία με τους βουθούς του, Βερνέτη και Δοδονάκη ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΕΔ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,ΘΑΝΟΣ,ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ,ΑΛΗ ΚΟΤΣΑ,ΑΧΠΑ,ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤ, ΑΓΓΕΛΑΚΑΚΗΣ,ΜΑΜΙΡΚΙΣΒΙΛΙ,(67΄ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ)ΓΩΝΙΑΔΗΣ,ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Π.Α.Ο.ΚΟΣΜΙΟΥ(ΔΙΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ,ΒΟΡΙΑΤΖΙΔΗΣ,ΓΙΑΠΡΑΚΤΣΗΣ,
ΑΡΑΜΠΑΣ(64΄ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ),ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ,ΞΕΝΑΚΗΣ,ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ,ΚΙΠΗΡΟΓΛΟΥ,
ΕΡΚΑΝ,ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ,ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ




 Ολόκληρο το παιχίδι μπορείτε να το δείτε εδώ με ένα κλικ
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε free counter *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια