Headlines

Comments

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Η Α.Ε.Κ.Λ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΔΑΔΙΑ

 Η ΕΝΩΣΗ  ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΔΑΔΙΑΣ , ΝΙΚΗ  ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ  ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ   Α ΕΒΡΟΥ .

 Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της  Β κατηγορίας στον κεντρικό όμιλο ΕΠΣ Έβρου  και το ενδιαφέρον στρέφεται στο γήπεδο της Δαδιάς.
Η Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης επιχειρεί επικίνδυνη έξοδο  (29-4-17) στη Δαδιά με τον τοπικό Ακρίτα και θέλει μόνο νίκη  για να έρθει πιο κοντά στην Ά Έβρου .
 Με 47 βαθμούς η Ένωση είναι μπροστά στη βαθμολογία μόλις έναν βαθμό πίσω ακολουθεί ο Ορφέας Σοφικού (46) που ευελπιστεί κάποιο σταραβαπάτημα της Ένωσης ,ενώ υποδέχεται την ίδια ώρα  στην έδρα του  την μαχητική Δόξα Ελληνοχωρίου που βρίσκεται με 32 βαθμούς στην 6η θέση.

Ο Ακρίτας Δαδιάς πάντα δυνατός στην έδρα του βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 35 βαθμούς παίζει για την ιστορία του  , θέλει νίκη για το πρεστίζ της ομάδας.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο έμπειρος Χαρίτος Σουβαράς  με βοηθούς τους Παλαιοπάνη και Παπά
Ωρα έναρξης 17:00
    

 Θυμηθείτε εδώ την βαθμολογία και όλα τα αποτελέσματα του Κεντρικού Ομίλου


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε free counter for website code html *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by