Headlines

Comments

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 2ο «Presidents Cup 2017»

Επιτυχημένο και αυτό το αθλητικό τεστ για την Ελλάδα που  παρά την κρίση βρίσκει πάντα τον τρόπο να διεξάγει με τον καλύτερο τρόπο επιτυχημένες  διεθνείς διοργανώσεις!!!



Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το 2ο Presidents Cup Tae Kwon do που για τρεις ημέρες συγκέντρωσε επάνω του όλα τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος .
Με συμμετοχή ρεκόρ  περισσοτέρων από δυο χιλιάδων  αθλητών  και αθλητριών του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ που ήρθαν στην Ελλάδα από πενήντα ένα (51) χώρες από τις πέντε ηπείρους  στην πετυχημένη διοργάνωση πήραν μέρος μεταξύ  άλλων 14 Ολυμπιονίκες  από το ΡΙΟ και από το Λονδίνο .

Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν:  οι Αλβανία, Ανδόρα, Αυστραλία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Αίγυπτος, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιράν, Ιράκ, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Κόσοβο, Λετονία, Λιθουανία, Μολδαβία, Μονακό, Ολλανδία, Νορβηγία, Παναμάς, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, ΗΠΑ, Ουζμπεκιστάν και Ελλάδα


Συνολικά 2.182 αθλητές και αθλήτριες (394 σωματεία και εθνικές ομάδες


Από Ελληνικής πλευράς συμμετείχαν περίπου 650 αθλητές-τριες...

Θωμαϊδης Νικόλαος  Πρόεδρος (Ε.Λ.Ο.Τ) Μια μεγάλη ευκαιρία για τους Έλληνες αθλητές να αγωνιστούν στη χώρα τους με το ελληνικό κοινό δίπλα τους , να αποκτήσουν τεράστιες εμπειρίες ,έχουν έρθει Παγκόσμιοι πρωταθλητές, έχουν έρθει Ολυμπιονίκες. 
Επιπλέον στηρίζουμε τη χώρα μας με τον αθλητικό τουρισμό,  έχουν έρθει 2500 χιλιάδες αθλητές  , αγγίζουμε περίπου τους  5000  χιλιάδες τουρίστες..


 Νίκος Παπαδέας (Ομοσπονδιακός προπονητής )Έχουμε να συν αγωνιστούμε μεγάλες χώρες με μπάτζετ  με χορηγούς και πρέπει  και εμείς με τον τρόπο μας ,φυσικά μας βοηθάει και η ομοσπονδία όμως δεν φθάνει , πρέπει να βρούμε περισσότερους  χορηγούς για να μπορέσουν οι αθλητές μας αυτοί που πρωταγωνιστούν σε Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο  να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να  έχουν την ευκαιρία να πάρουν συμμετοχή στην  Ολυμπιάδα..

 Δείτε εδώ ολόκληρο το πρωτάθλημα από  τα οκτώ κανάλια live streaming
 

Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  thrakiotisp@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Διαβάστηκε

*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by