Τιμή μου που συνεργάστηκα και έπαιξα μαζί σας!! Σας ευχαριστώ για όλα μέσα απο την καρδιά μου!!



Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό μέσω facebook ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Καζάλας θέλησε να ευχαριστήσει για τις υπέροχες στιγμές που έζησε στην Α.Ε.Δ
Ευχαρίστησε έναν έναν ξεχωριστά , Διοίκηση, Συμπαίκτες ,Προπονητικό τιμ και όλους τους φιλάθλους της Α.Ε.Διδυμοτείχου.
Ο Βαγγέλης Καζάλας  στη διάρκεια της θητείας του στο στρατό παράλληλα αγωνιζόταν με την πρωταθλήτρια Έβρου από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν 2016-17 όπου δέθηκε τόσο πολύ με τη ομάδα ,ενώ τέλειωσε η στρατιωτική του θητεία τον Μάρτη, κάθισε έως το τέλος να βοηθήσει την ομάδα του για την επίτευξη  των στόχων που είχαν θέσει εξ αρχής ,του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος και στάθηκε δίπλα στην ομάδα  σαν σωστός στρατιώτης όπως αναφέρει στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή του..  .
  

Βαγγέλης Καζάλας

" Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Αυτή η υπέροχη πόλη με τη δική της ξεχωριστή ιστορία και με μια ισχυρή ομάδα, την AΕ Διδυμότειχου, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου, διότι έζησα υπέροχες στιγμές εδώ.
 Μαγικές και ιστορικές στιγμές, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Έβρου. 
Αυτή η ομάδα έχει μια υπέροχη διοίκηση, που απαρτίζεται από πολύ καλούς και αληθινούς ανθρώπους, και είναι οι: κ. Νικος Τσουλκανακης (πρόεδρος), κ. Βουλης Μπιλιάκακης (αντιπρόεδρος), κ. Τάσος Διαγκάκης (ταμίας), και οι κύριοι Γκίκας, Καραντουμάνης, Μπουρουλίτης, Τσινούδης, Μπροντίδης, Σωτηρούδης, Αντωνιάδης, Χατζόπουλος, Κηπουρός,Τσιμπαλιώτης.

 Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν. 
 Όμορφη εικόνα η παρουσία πολλών φιλάθλων σε κάθε παιχνίδι της ομάδας. 
 Κάποιες φορές ο αριθμός των θεατών άγγιζε τους 1000. 
Στην καρδιά μου όλοι οι συμπαίκτες. Πέρασα μαζί τους αμέτρητες ώρες, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και μακρυά από αυτό. 

Τους ευχαριστώ έναν έναν, και είναι οι: 
Τζανετακος, Αλουπης, Ιντζες, Γιαννόπουλος, Κοτζα, Τερτσουδης, Αχπα,Παντελιδης, Καϊσας, Αγγελακακης, Πετροπουλος κ., Πετροπουλος σ., Μαμρικισβιλι, Συριτουδης, Γωνιαδης, Γκαβανοζης, Ζλατανης, Αντωνιου, Κυριακιδης, Καλυμνιος, Χατζημιχαλης, Ασπιωτης, Σκερλετιδης, Θεμελακης, Αντωνιαδης.  

Ήμασταν πραγματικά μια οικογένεια, και διαπίστωσα πως πετύχαμε σημαντικά πράγματα γιατί λειτουργήσαμε ομαδικά.
 Τιμή μου που συνεργάστηκα και έπαιξα μαζί σας!!
Ένας πολύ καλός προπονητής, ο κύριος Αναστασιαδης, και ένας απίστευτος άνθρωπος και γυμναστής, ο κύριος Μπάμπης Παρασχουδης.
 Πετύχαμε τον στόχο μας και πήγαμε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται, στη Γ εθνική. 
Ελπίζω να ήμουν ένας σωστός στρατιώτης όταν με χρειάστηκε η ομάδα και να έδωσα όσα περισσότερα μπορούσα, παρουσιάζοντας τον καλύτερο μου εαυτό για αυτή τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. 
Θα έχω να θυμάμαι πολλά από εδώ, χαρές, λύπες, μα οι χαρές ήταν περισσότερες.
 Όλα αυτά έγιναν χάρη στο ποδόσφαιρο που ενώνει τα πάντα και μας ενώνει όλους.
Νιώθω ότι είμαι ένας από εσάς και θα είμαι πάντα κοντά σε ότι με χρειαστεί αυτή η μεγάλη ομάδα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω.
 Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ήρθε η ώρα του αποχωρισμού.
 Δε ξέρω τι θα γίνει του χρόνου αλλά αυτό που θα πω τώρα είναι: "εις το επανειδήν".
Θα μου λείψετε όλοι. Να είστε πάντα καλά όλοι, με υγεία, με χαρές και χαμόγελα.
 Σας αγαπώ όλους .
 Όλα αυτά με έκαναν να θέλω να παραμείνω εδώ και μετά το τέλος της θητείας, η οποία κύλησε υπέροχα χάρη σε όλα αυτά που σας ανάφερα.

Σας ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου"

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια