Η Α.Ε.Κ.Λ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απονομή και Φιέστα για την ομάδα της Α.Ε.Κ.Λ  παράλληλα με φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Α.Ο.Τυχερού. 
Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε 28-5-2017 στις 11:30 το πρωί στο γήπεδο της Κορνοφωλιάς μεταξύ της πρωταθλήτριας  Β Έβρου στον Κεντρικό όμιλο ,Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης (Α.Ε.Κ.Λ )  και  Α.Ο.Τυχερού.
Οι δυο ομάδες έπαιξαν δυο ημίχρονα 30 λεπτά το καθένα που πρόσφεραν μοναδικές στιγμές σε όλους και  στο τέλος να φεύγουν αγκαλιασμένες από το γήπεδο  με το σκορ 2-2.

Ακολούθησε η πανηγυρική απονομή μεταλλίων στους πρωταθλητές για την άνοδο στην Α Έβρου .
Στην απονομή το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Σουφλίου κος Βαγγέλης Πουλιλιός , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Καραγιάννης Χρήστος  από την ΈΠΣ Έβρου ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος κος Ντόλας Ζήσης , ο πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας κος Μπίκος Θεόδωρος και το μέλος Πιρπιρής Γιώργος  που έδωσε και το κύπελλο με έντονη συγκίνηση στον αδελφό του Άκη Πιρπιρή  αρχηγό της ομάδας Α.Ε.Κ.Λ .
Στο τέλος οι άνθρωποι του συλλόγου  έκαναν το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και στους φιλοξενούμενους  

Στην κάμερα του www.thrakiotis μιλούν, ο Δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός ,ο πρόεδρος του πρωταθλήματος  ΕΠΣ Έβρου Ζήσης Ντόλας ,ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Άκης Ζαπάρτας, Δήμος Ποπουρέτσας , ο προπονητής Κλεάνθης Τσιροπούλας , ο  πρώτος αρχηγός και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 23 τέρματα Άκης  Πιρπιρής και ο δεύτερος αρχηγός Μούτλιας Δημήτρης .


    

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Διαβάστηκε *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια