ΣΙΩΠΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ :ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ / ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ




O Μανώλης Σιώπης μίλησε στα panionianea.gr για τον τίτλο του MVP της φετινής χρονιάς που του έδωσε ο κόσμος του Πανιωνίου, μέσω της μεγάλης ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα  panionianea.gr .

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος βγήκε πρώτος στην προτίμηση του κυανέρυθρου κόσμου και έτσι αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Ιστορικού για τη σεζόν 2016-17.



Ο Σιώπης με δήλωση του στα panionianea.gr  τόνισε -μεταξύ άλλων- πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο που ο κόσμος με την ψήφο του τον ανέδειξε MVP.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Είναι τιμή μου που ο κόσμος του Πανιωνίου με ψήφισε, μέσω του panionianea.gr και με έβγαλε MVP της φετινής σεζόν. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας για όλη την αγάπη που με έχει δείξει και με στηρίζει. Θέλω να πω όμως ότι χωρίς τις συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και την διοίκηση δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Είναι ομαδική δουλειά ότι γίνεται στον Πανιώνιο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην φετινή εξαιρετική σεζόν της ομάδας, ενώ τόνισε πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου δίνουν το 100% για τον σύλλογο:

«Είναι πολύ μεγάλο βήμα για την ομάδα η σταθερότητα τα τελευταία δύο χρόνια σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Πιστεύω έχει να δώσει πολλά ακόμα στο μέλλον η ομάδα μας γιατί έχει ανθρώπους που δουλεύουν 100% για τον Πανιώνιο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Όσον αφορά τα play off, θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απ' ότι την περσινή σεζόν».

  panionianea.gr 



 thrakiotisp@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 Διαβάστηκε 
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια