Headlines

Comments

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ TAEKWONDO ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη  επίδειξη Ταεκβοντό του Αθλητικού Κέντρου TAEKWONDO Ορεστιάδας  στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας στις 19:00 μ.μ.
Στο τέλος κάθε αγωνιστικής χρονιάς γίνεται η επίδειξη όλων των τμημάτων δείχνοντας τις προσπάθειες των αθλητών-τριων ολόκληρης της αγωνιστικής χρονιάς...

Περίπου 300 άτομα έδωσαν το παρών στην επίδειξη παρακολουθώντας καθηλωμένοι στις εντυπωσιακές τεχνικές ακρίβειας που εκτελούσαν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου , δείχνοντας πως το Ταεκβοντό  είναι ένα άθλημα που συναρπάζει και γοητεύει όσους το γνωρίζουν.
Τα συνεχόμενα χειροκροτήματα του κοινού ήταν η ανταπόδοση των προσπαθειών  που κατέβαλαν τα παιδιά, σύμφωνα με το πρόγραμμα που επέλεξε ο έμπειρος προπονητής και Δάσκαλος κος Σαπαρίδης Χρήστος.
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by