ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ



Την απόκτηση των Hristev και Κωνσταντίνου (φωτο) ανακοίνωσε η Α.Ε.Διδυμοτείχου
Ο πρώτος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός είναι Βούλγαρος  20 ετών από τη Φιλιππούπολη και τις τελευταίες τρεις σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα   Asenovec (Γ´ εθνική), ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται ως επιθετικός είναι 28 ετών πέρυσι φορούσε τα χρώματα του Θερμαϊκού Θέρμης στην ΕΠΣ Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ

Η ομάδα μας είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών Aleksandar Hristev και Αλεξάνδρου Κωνσταντίνου. 
Ο Hristev είναι 20 χρόνων (1997) με καταγωγή από την Φιλιππούπολη,είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των ελπίδων της Βουλγαρίας,παρόλο το νεαρό της ηλικιας του είναι πολυπειρος καθως αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια στην ομάδα του Asenovec (Γ´ εθνική) στην θέση του κεντρικού αμυντικού και την τελευταία χρονιά σαν αρχηγός της ομάδας. 
Ο Κωνσταντίνου είναι 28 χρόνων (1989) και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού,ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,στην συνέχεια μεταπήδησε στον ΠΑΟ Διοικητηρίου και στις αγγλικές Welling united και Staines town περσι με την επιστροφή του στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον Θερμαϊκό θερμής στην ΕΠΣ Θεσσαλονίκης. 

Τους καλωσορίζουμε και τους δυο στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή χρόνια χωρίς τραυματίσμους και με επιτυχίες.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια