ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ

Έτοιμοι είναι στο Διδυμότειχο από καιρό για το βήμα μπροστά ,να γευτούν επιτέλους τους καρπούς και τους κόπους τόσων ετών, να δώσουν χαρά και να εισπράξουν το χειροκρότημα ,για μια πορεία αξιοθαύμαστη στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας στη Γ εθνική κατηγορία για τη σεζόν 2017-18.

Με το σύνθημα:  Η ομάδα είμαστε όλοι εμείς μαζί ενωμένοι κόσμος,ποδοσφαιριστές,τεχνικό επιτελείο,διοίκηση! Όλοι μαζί μια γροθιά κανένας δεν μπορεί να προκόψει μόνος του,μόνο μαζί θα πάμε ψηλά!

Η ανακοίνωση της διοίκησης

 "Ένα βήμα πριν την έναρξη μιας χρόνιας ορόσημο για την ομάδα μας -σε πολλά επίπεδα -θεσμικά,οργανωτικά,αγωνιστικά και έτοιμοι να γευτούμε τους καρπούς των κόπων μιας παρέας που με πολύ προσωπικό κόπο,χρόνο,χρήμα με παρά πολλές στενοχώριες,αμφισβητήσεις,κακοήθειες,παραπληροφορήσεις κατάφερε,θα θέλαμε να πούμε κάποιες σκέψεις μας. Η τωρινή διοίκηση πάντα έβαζε μπροστά και σε απόλυτη προτεραιότητα το καλό της ομάδας,με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος μπορεί αυτό να είχε στις προσωπικές ζωές μας. Ποτέ δεν αποσκοπούσαμε σε προσωπικά οφέλη,ποτέ δεν σκεφτήκαμε κάτι τέτοιο και πάντα όλοι μαζί -όπως ξεκινήσαμε- γινόμασταν το ανάχωμα σε κάθε πρόβλημα που χτυπούσε την πόρτα της ομάδας,στο σύνολο της ανεξάρτητα ποιον αφορούσε .όλοι μαζί μια γροθιά αντιμετωπίζαμε,αντιμετωπίζουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όπως όταν αρχίσαμε ! Η ΑΕΔ η ομάδα της πόλης μας,ποτέ δεν είχε ιδιοκτήτες,όλοι είμαστε περαστικοί ερχόμαστε από προσωπική επιλογή να προσφέρουμε στο μέτρο του δυνατού ότι μπορούμε,όσο μπορούμε,όπως μπορούμε με γνώμονα το καλό της ομάδας,ανοιχτοί σε κάθε κριτική καλή η κακή,θετική η αρνητική,αρκεί για εμάς μια προϋπόθεση :να είναι εποικοδομητική και όχι στείρα,να έχει βάσεις και λογική,να έχει προτάσεις που θα μπορούν να μας βοηθήσουν όλους εμάς στην εξέλιξη της ομάδας προς τα μπροστά. Η ομάδα είμαστε όλοι εμείς μαζί ενωμένοι κόσμος,ποδοσφαιριστές,τεχνικό επιτελείο,διοίκηση! Όλοι μαζί μια γροθιά κανένας δεν μπορεί να προκόψει μόνος του,μόνο μαζί θα πάμε ψηλά! Μόνο με αγάπη για την ομάδα και χωρίς μικροπολιτικές και εγωισμούς με καθαρό μυαλό και καθαρή καρδιά! Εμείς σαν διοίκηση εγγυόμαστε πως θα προσπαθούμε απρόσκοπτα -και πολλές φορές κάνοντας την υπέρβαση- να βάζουμε σαν πρώτη και μοναδική προτεραιότητα το καλό της ομάδας,την οικονομική ευημερία και σταθερότητα,πάντα με διαφάνεια,πράξεις και όχι λόγια, καθώς παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ήδη έχουμε έρθει σε οικονομικούς διακανονισμούς και εξοφλήσεις που δημιούργησαν παλιότερες διοικήσεις ,με την πρώτη ευκαιρία που μας δόθηκε και αναλογιζόμενοι τον ρόλο της ομάδας στην τοπική κοινωνία χορηγήσαμε ένα αξιοσέβαστο ποσό το νοσοκομείο της πόλης μας για αγορά χειρουργικών εργαλείων και αλλά πολλά . Κλείνοντας θα θέλαμε να σας πούμε πως σας θέλουμε όλους δίπλα μας! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε ενωμένοι! Καλή ποδοσφαιρική χρόνια να έχουμε... "

Δ.Σ. Α.Ε.Διδυμοτείχου

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια