ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΔΑ !!

Τουαλέτες με κόστος πέντε ευρώ  προκειμένου να έχει κάποιος την δυνατότητα χρήσης!!

Ενα απίστευτο γεγονός συμβαίνει στο 2ο παραποτάμιο δρόμο Αρδας 2017   αφού ο επισκέπτης του χώρου εάν του έρθει η φυσική του ανάγκη θα πρέπει να πληρώσει  5 ευρώ για να πάει στις τουαλέτες!!
   Όπως διαβάσαμε στην προσωπική σελίδα του Παναγιώτη Βούλκο, κάναμε 80 χιλιόμετρα από το Σουφλί για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων Αρδας 2017 και για να πάμε τουαλέτα μας ζητούσαν 5 ευρώ είσοδο!!

Διαβάστε την αγανακτισμένη  ανάρτηση  

"Κάναμε 80 χλμ από Σουφλί για τον αγώνα δέκα κ τρία χλμ στον αρδα και για να πάμε τουαλέτα μας ζητούσαν πέντε ευρώ είσοδο! !!!!!!!ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ"



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Δεν νομιζω να ανεβει σοβαρος ανθρωπος του χρονου. Γενικα δικαιωμα να μπουν στον χωρο εκδηλωσεων,για να πιουν ενα καφε,να περασουν την ωρα τους ή να χρησημοποιησουν τις τουαλετες ειχαν μονο οι αθλητες των 10 χιλιομετρων που πληρωσαν συμμετοχη για τον αγωνα. Οι συνοδοι και οι αθλητες των 3 χιλιομετρων ειχαν μεγαλο προβλημα.Συγχαρητηρια του χρονου θα τρεξουν μονοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου