ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ ΤΣΙΚΑΚΗΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης θα είναι ο νέος προπονητής του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης με γυμναστή τον Αντώνη Τσικάκη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Νεκτάριο Κελεσίδη...

Ο έμπειρος Βασίλης Τσιομλεκίδης  μετά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που τον οδήγησε σε ένα κύπελλο Έβρου και την ίδια χρονιά 2013-14 την άνοδο μετά από μπαράζ στη Γ εθνική κατηγορία, το 2015 ως προπονητής ανέλαβε σε μια δύσκολη στιγμή και έβγαλε από τα δύσκολα τον Έβρο Σουφλίου όπου σώθηκε η ομάδα επίσης στη Γ εθνική.
Πρόσφατα οδήγησε την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης  στο ψηλότερο σκαλοπάτι και στέφτηκε πρωταθλητής Βόρειας Ελλάδας , είναι αυτός που θα οδηγήσει  τον Α.Ο.Ιπποκράτη στο νέο πρωτάθλημα  ΕΠΣ Έβρου  της περιόδου 2017-18.

Ο γυμναστής Αντώνης Τσικάκης που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Τσιομλεκίδη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης 2013-14 πανηγύρισαν νταμπλ και άνοδο στη Γ εθνική.
Η τελευταία  ομάδα που εργάστηκε ήταν ο Εργοτέλης 2016 όπου  έδειξε την ικανότητα του με εξαιρετικό ήθος και  άψογο επαγγελματισμό.

Ο Νεκτάριος Κελεσίδης με άριστες γνώσεις , θα είναι προπονητής Τερματοφυλάκων ,έχει εργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία στον Έβρο Σουφλίου , Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Γ εθνική κατηγορία.




Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια