Headlines

Comments

Ζίβκο Ζίβκοβιτς: Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

O Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για την διαφαινόμενη μάχη μεταξύ Ολυμπιακού και Παρτιζάν στον Γ' Γύρο του Champions League σημειώνοντας πως οι Σέρβοι είναι σε θέση να προκριθούν εις βάρος της ελληνικής ομάδας. 
Ο γκολκίπερ της Ξάνθης δεν κρύβει τα συναισθήματα του για τους «Crno-beli» έχοντας περάσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Παρτιζάν. 
 Άλλωστε στην ομάδα του Βελιγραδίου αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι όταν για πρώτη φορά στην καριέρα του πήρε την απόφαση να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Ξάνθη.
 Ο 28χρονος τερματοφύλακας κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση του... βαλκανικού ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παρτιζάν (σ.σ.: εάν αποκλείσει την Μπουντούτσνοστ) δίνοντας μεγάλη τύχη στην πρώην ομάδα του.
 «Περιμένω την Παρτιζάν να περάσει στον επόμενο γύρο των προκριματικών. Μπορώ να πω πως η Παρτιζάν δεν ήταν τυχερή στην κλήρωση όμως έχει την ευκαιρία να προχωρήσει επειδή η ελληνική ομάδα δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο όπως ήταν πριν από δύο χρόνια.
 Έχουν κάποια προβλήματα και πιστεύω πως το σκάουτινγκ της Παρτιζάν θα αναλύσει σωστά τον αντίπαλο. Προτεραιότητα όμως έχει το παιχνίδι στην Ποντγκόριτσα κόντρα στην Μπουντούτσνοστ». O Ζίβκoβιτς σημειώνει πως θα ήταν προτιμότερο η ρεβάνς να διεξάγονταν στο Βελιγράδι.
 «Ειλικρινά θα ευχόμουν ο πρώτος αγώνας να διεξαχθεί στην Αθήνα, αλλά ασφαλώς στον Ολυμπιακό περιμένουν μια κόλαση στο Βελιγράδι. 
Νομίζω πως με ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα μπορεί η Παρτιζάν να κάνει το θαύμα στην Αθήνα».

 Ο πανύψηλος πορτιέρο αναφέρθηκε και στις ιδιαιτερότητες των δύο αναμετρήσεων λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων.

 «Έπαιξα δύο φορές κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με στρατιές οπαδών, όμως έχουν προβλήματα. 
Θεωρώ πως πρόκειται για ντέρμπι με την Παρτιζάν γιατί είναι γνωστό πως έχουν αδελφοποιηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ εμείς είμαστε με τον ΠΑΟΚ. 
Θεωρώ πως η Παρτιζάν μπορεί να φτάσει στους ομίλους του Champions League, αλλά και το Europa League είναι επιτυχία».

 Πηγή: gazzetta.gr 

e-mail:  thrakiotisp@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by