Headlines

Comments

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ 1-3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα  του Νίκου Μπαχαρίδη επικράτησε επί του Α.Ο.Ιπποκράτη  στο φιλικό παιχνίδι  που πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου 2017 στο γήπεδο της Δραγάνας με σκορ 1-3

Τα τέρματα σημείωσαν ο Νίκος Παπαδόπουλος στο 55΄ με ωραία κεφαλιά  από σέντρα του Μακιτσιάν,  έβαλε μπροστά τον πολύ καλό Ιπποκράτη έως και το 70΄,μετά τις πολλές αλλαγές των προπονητών η εικόνα άλλαξε με τη Δόξα να παίρνει τα ηνία του αγώνα , ο Βιόπουλος στο 73΄ το 1-1,  ο Βάσκος  στο 77΄ το 1-2 και ο Ξενοδοχίδης στο 90΄το τελικό 1-3 .

Πρώτο φιλικό για τον Α.Ο. Ιπποκράτη το Τρίτο για την Δόξα Προσκυνητών

Οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ): ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Α, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Η, ΠΗΛΟΥΔΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,ΓΑΛΑΝΟΣ,ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Κ, ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ,ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ,ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ.

Επίσης αγωνίστηκαν και οι : ΖΙΩΓΑΣ,ΚΑΛΤΣΑΣ,ΤΣΑΛΓΙΔΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΑΚΙΡΗΣ,ΜΕΝΤΙΖΗΣ,ΦΟΥΡΝΑΤΖΗΣ,ΜΑΚΙΤΣΙΑΝ,ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ,ΒΙΤΖΕΚΑΣ.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ(ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ): ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ,ΣΑΜΕΤ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ,ΚΥΡΙΑΛΑΝΗΣ,ΤΡΙΧΑΣ,ΧΑΚΑΝ,
ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΙΔΗΣ,ΚΛΗΣ,ΒΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ.

Επίσης αγωνίστηκαν και οι :ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΞΕΝΟΔΟΧΙΔΗΣ Η, ΞΕΝΟΔΟΧΙΔΗΣ Γ, ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ,ΖΟΥΜΠΙΑΔΗΣ,ΠΕΡΣΙΔΗΣ,ΦΑΡΜΑΚΗΣ,ΔΡΑΓΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΒΑΣΚΟΣ.


          ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΙΒΟΥΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ με βοηθούς τους ΤΟΥΝΤΖΙΑΡΑΚΗ-ΣΤΑΦΥΛΑ

Δείτε όλα τα τέρματα τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού και τις δηλώσεις των προπονητών , Βασίλη Τσιομλεκίδη (Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), Νίκο Μπαχαρίδη (ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ), Πασχάλη Δραδανίδη ποδοσφαιριστή (ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ).




Ολόκληρο τον αγώνα  θα τον δείξουμε αύριο Πέμπτη 24 Αυγούστου στο TV Thrakiotis

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by