ΣΚΙΝΔΡΗΣ :ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤΗΝ Α.Ε.Δ

Τα χώνει ο έμπειρος διαιτητής κος Σκίνδρης  σε παράγοντα "Τουρίστα",της ευρύτερης περιοχής του Κεντρικού Έβρου,  που θέλει να πάρει τα ηνία του Εβρίτικου ποδοσφαίρου ,μιας και ο "παράγοντας" έχει όπως λέει τη δυναμική  του προέδρου της ΕΠΟ κο Γραμμένο !!

Άστραψε και βρόντηξε με αυτά που έγραψε  στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  Θεόδωρος  Σκίνδρης:

Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για λογαριασμό του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γραμμένο  και να προσβάλει το όνομα του ακόμα και αν προέρχεται και από τη δική του παράταξη!
  Να σεβαστεί ο άσχετος που το παίζει μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου στην περιοχή και να μην σπιλώνει  τον ιδρώτα  των παραγόντων της ΑΕΔ ,την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι ,να  τα πάει καλά στη μεγάλη κατηγορία η ομάδα ,τον μοναδικό εκπρόσωπο του Νομού Έβρου στη Γ Εθνική κατηγορία.

 Και τελειώνει με την εξής αναφορά: Λυπάμαι για τον βρόμικο  πόλεμο που κάνεις αλλά στο τέλος θα μείνεις μόνος σου,γιατί στο ποδόσφαιρο και ειδικά στον Έβρο επικρατεί η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ όλων αυτών των ανθρώπων που θέλουν να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά!!

 Σε λίγο δεν θα μπορεί αυτός να σταθεί μέσα στη πόλη - του Διδυμοτείχου!!


Θεόδωρος Σκίνδρης

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΡΠΙΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΒΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΔ,ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ.

Η ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ Κ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.
Ο ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!

Η ΕΠΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΚΥΡΙΕ "ΤΟΥΡΙΣΤΑ" ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΔ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!





Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  thrakiotisp@mail.com

 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια