ΜΠΥΡΟΣ : Η ΔΟΞΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Καταπέλτης σε δημόσια δήλωση του ήταν για άλλη μια φορά ο Γιάννης Μπύρος. Με αφορμή την άμεση κατάθεση στην διάθεση της ΕΠΟ, της εγγυητικής επιστολής που ζήτησε πριν από δύο ημέρες η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ και τον Δημήτρη Λουκάκη

Απαντώντας στο αν αληθεύει η πληροφορία ότι η Δόξα κατέθεσε ήδη την εγγυητική επιστολή ο μεγαλοχορηγός της δραμινής ομάδας τόνισε: «Όταν θέλεις να κάνεις μια δουλειά πρέπει να την πληρώσεις. Πρέπει να έχει την δυνατότητα να την υποστηρίξεις. Δουλειά χωρίς χρήματα δεν μπορεί να γίνει».

Και χωρίς καθυστέρηση, με νόημα, έδωσε το στίγμα της κατάστασης που ο ίδιος βλέπει να επικρατεί σε κάποιες ομάδες τονίζοντας: «Υπήρχαν κάποιες ομάδες στην φούτμπολ λιγκ όπου οι πατεράδες πληρώνανε τα συμβόλαια και την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Έπαιζαν τα παιδιά που οι πατεράδες τους έχουν χρήματα. Αυτό όμως δεν είναι το υγιές ποδόσφαιρο που θέλουμε».

Ακούστηκαν διάφορα κατά της Δόξας και της επιμονής της να κυνηγήσει την άνοδο και με την απάντηση του ο Γιάννης Μπύρος περνά στην αντεπίθεση: «Τελευταία δεχόμαστε μεγάλη λασπολογία. Λένε ότι έγινε φωτογραφική ρύθμιση για την ομάδα μας για να ευνοηθεί. Δεν είναι έτσι. Στην πραγματικότητα έχει γίνει αδικία σε βάρος της Δόξας. Θα έπρεπε να είχαμε βγει απευθείας. Το λέω αυτό γιατί θεωρητικά ακολουθούμε τα όσα επιτάσσει η ΟΥΕΦΑ. Με τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ ανεβαίνει πρώτα όποιος από τους δεύτερους έχει την υψηλότερη βαθμολογία, μετά όποιος έχει βάλει τα περισσότερα και έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα που τελείωσε. Σε αυτά τα κριτήρια η Δόξα έχει το προβάδισμα.

Αν λοιπόν εφαρμόζονταν η νομοθεσία της ΟΥΕΦΑ, υπερκείμενη αρχή, εμείς θα είχαμε βγει ήδη, απ’ ευθείας. Όμως μας στέλνουν στα μπαράζ. Αλλά ούτε και αυτό μας πειράζει. Εμείς θέλουμε να πάμε στα μπαράζ, να παίξουμε και  να είναι και οι άλλες τρεις ομάδες και να δείξουμε την δύναμη μας. Να βγούμε με την δύναμη μας. Αν πάλι εκεί δεν τα καταφέρουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υγεία. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να χτίσουμε κάτι υγειές και δυνατό».

Αναφορικά με τους άλλους τρεις δευτεραθλητές η απάντηση ήταν: «Δεν γνωρίζω τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν. Εγώ σηκώνομαι στις 4 το πρωί και μέχρι τις 8 το βράδυ ασχολούμαι με την δουλειά μου. Το τι κάνουν οι άλλες ομάδες, γενικά με τα ποδοσφαιρικά, με αυτά ασχολούνται οι άνθρωποι που έχω για αυτή τη δουλειά και όταν υπάρχει κάτι με ενημερώνουν. Εμείς τώρα φτιάχνουμε μια δυνατή ομάδα που να μπορεί να κερδίσει τα μπαράζ. Αν δεν τα καταφέρουμε… υγεία!!!


Που βασίζει όλη αυτή τη δύναμη και την επιμονή στο στόχο της ανόδου: «Αυτό που πιστεύω είναι το «ο τολμών νικά» Οι άλλοι συνάδερφοι μου δευτεραθλητές δεν πίστεψαν ότι μπορούν να φτάσουν στα μπαράζ και δεν προετοιμάστηκαν ανάλογα. Εγώ που το πίστεψα προετοιμάστηκα. Η Δόξα προετοιμάζεται για τα μπαράζ. Επί δύο μήνες είμαστε σε μια συνεχή εγρήγορση».

ΠΗΓΗ sportdrama.gr


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  thrakiotisp@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ
 ΤΟ ΑΡΘΡΟ

*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια