ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την αγωνιστική σεζόν 2017-18 Α Έβρου.

Τον 31χρονο Δορουγιδένη Γιάννη από την Ένωση Άνθειας Αριστείνου , τους Μιχάλη Μανωλίδη (22 ετών) και Χριστόφορο Τσαχιρίδη (20 ετών) από το ΑΛΕΞ και από τον Α.Ο.Μάκρης τον 29χρονο  Δημήτρη Ζηνολίδη.

Η  ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

"Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιάννη Δορουγιδένη από την Ένωση Άνθειας-Αρίστεινου,Μιχάλη Μανωλίδη & Χριστόφορο Τσαχιρίδη από τον Α.Ο ΑΛΕΞ και τον Δημήτρη Ζηνολίδη από την Α.Ο Μάκρης.
Ο 31 χρονών Γιάννης Δορουγιδένης αγωνίστηκε πέρσι με την φανέλα της Ένωσης Άνθειας-Αρίστεινου και πέτυχε 6 τέρματα στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο
Ο Μιχάλης Μανωλίδης είναι 22 χρονών και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.Έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες του Ατρομήτου Άβαντα και Α.Ο ΑΛΕΞ.
Ο Χριστόφορος Τσαχιρίδης είναι 20 ετών, φοιτητής παιδαγωγικού και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Α.Ο Καππαδοκών και γεμάτες χρονιές σε Άβαντα και ΑΛΕΞ. Αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και του αμυντικού χαφ.
Ο Δημήτρης Ζηνολίδης είναι 29 ετών και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου επιστρέφει αφού πέρασε από ομάδες όπως ο Α.Ο Ποντιακός,Α.Ε.Ν Χιλής και τελευταίο σταθμό η Α.Ο Μάκρης.
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Ένωσης Άνθειας-Αρίστεινου και τις Α.Ο Μάκρης για την παραχώρηση των παιχτών τους.
Αποστέλλουμε ιδιαίτερο χαιρετισμό στο ΑΛΕΞ το οποίο περνάει μια μεταβατική περίοδο αλλά ευελπιστούμε να αναγεννηθεί και να επιστρέψει δριμύτερο."



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια