ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο Α.Ο.ΘΡΑΚΗΣ -ΕΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ


Εγκρίθηκε  ανδρικό τμήμα  ποδοσφαίρου του Α.Ο.Θράκης -  με ομότιμο 'ΕΦΟΡΟ  του τμήματος τον  κο Κεραμάρη Αντώνη θέλοντας έτσι να τιμήσει ουσιαστικά την ζωντανή  ιστορία του ΑΛΕΞ.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ,τεχνική ηγεσία και το ροστερ της ομάδας .



Με την από 31η Ιουλίου 2017 απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου εγκρίθηκε η έναρξη - λειτουργία και του Αντρικού Τμήματος Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ

– ΑΛΕΞ και διαβιβάστηκε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να συμπληρωθεί το μητρώο (Α.Μ. 6418) του Αθλητικού Ομίλου Θράκης.

Ενώ σύμφωνα με τα άρθρα 20 και 23 του καταστατικού σε συνδυασμό με τον από 23.04.2015 εσωτερικό κανονισμό του Ομίλου το Δ.Σ. του Α.Ο. Θράκης στην 23η συνεδρίαση αποφάσισε το νέο διοικητικό σχήμα, που αφορά το Τμήμα Ποδοσφαίρου - Αντρικό/Γυναικείο, τουΣτίβου και την Αντιπτέριση:
ΙΩΑΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΝΑΣ / ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και ΤΑΜΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ/ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ,

ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΑΛΙΜΟΥΔΗ/ ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΥ και ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΗ ΣΚΟΥΜΠΟΥΤΗ/ ΕΦΟΡΟ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ
Υπενθυμίζουμε ότι Α.Ο. Θράκης θέλοντας να τιμήσει την εμπιστοσύνη του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) προς τον Α.Ο. Θράκης, αναθέτει στον κ. Αντώνη Κεραμάρη – ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου του νομού και του ΑΛΕΞ - τη θέση Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Α.Ο. Θράκης.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν – παρουσιαστούν οι ανακαινισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, η τεχνική ηγεσία, και οι αθλητές που θα στελεχώσουν την νέα ομάδα της πόλης μας.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com

 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.