Headlines

Comments

ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ - ΑΥΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Δεν πήραν αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Νίψας από την συνάντηση που είχαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Νίψας από τους υπεύθυνους αντιδημάρχους Αλεξανδρούπολης .
Το  αίτημα πολλών ετών από τους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα  είναι να ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης του γηπέδου,  όπως  περίφραξη , βαψίματα ,ηλεκτρολογικές εργασίες κλπ.
Η απάντηση από τους υπεύθυνους ήταν να κάνουν λιγάκι   ΥΠΟΜΟΝΗ..................

Η απάντηση αντίδραση της ομάδας από την σημερινή συνάντηση με τους υπεύθυνους του Δήμου Αλεξανδρούπολης για το πότε επιτέλους θα ξεκινήσουν  οι εργασίες στο δημοτικό στάδιο Νίψας ,ώστε να γίνει πλέον λειτουργικό για τις ανάγκες της ομάδας  στο  πρωτάθλημα της Α Έβρου  .



ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ 

Σήμερα 09/08/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της ομάδας μας με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους του Δήμου Αλεξανδρούπολης , με θέμα τα έργα τα οποία πρέπει να πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Νίψας (περίφραξη, ηλεκτρολογικές εργασίες, βάψιμο κ.α.) για να γίνει πλέον λειτουργικό, μιας και έχει πάνω από 15ετια να γίνει η οποιαδήποτε εργασία.
Το αποτέλεσμα της συνάντησης δεν ήταν το αναμενόμενο καθώς μας ζητήθηκε ΥΠΟΜΟΝΗ (την οποία επιδείξαμε επί χρόνια).
Η συνεννόηση και η κατανόηση ήταν, είναι και θα είναι ο βασικός μας στόχος για αυτό θα κάνουμε λίγες μέρες υπομονή ακόμα…


Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  thrakiotisp@mail.com
 ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by