Headlines

Comments

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΔΑΚΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΔ


Η απάντηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη  Κουρδάκη για δημοσίευμα ,που έκανε αναφορά στο όνομά του για μεγάλη επιστροφή στην ομάδα της ΑΕΔ.
Όταν δεν διασταυρώνονται οι πληροφορίες και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού και στο βωμό της αποκλειστικής είδησης, υπάρχει μόνο ένας δρόμος , αυτός  της διάψευσης από αυτούς που εμπλέκονται τα ονόματά τους.
Ήρθε η διάψευση λοιπόν  από την Ουγγαρία και με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Παναγιώτης Κουρδάκης έβαλε τα πράματα στη θέση τους. 

Είμαι κοντά στην ομάδα αν και μακριά και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους της. 


Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούγονται πολλά για το όνομα μου και την υποτιθέμενη επιστροφή μου, εάν οι "δημοσιογράφοι" ξέρανε να κάνουν την δουλειά τους θα μπορούσαν απλά να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους πριν βγάλουν κάτι δημόσια. 
Ίσως τότε θα βλέπανε ότι εδώ κ 2 μήνες προπονούμαι με την Honvend, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Ουγγαρίας κ πρωταθλήτρια 2016-2017. 
Προς ενημέρωση λοιπόν όλων, κοινών γνωστών, φίλων και "δημοσιογράφων" ,δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής μου, ούτε στην πόλη του Διδυμοτείχου ουτε φυσικά στην ομάδα της Α.Ε.Δ , τουλάχιστον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

Εύχομαι η ομάδα να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της και εγώ αν και μακριά, πάντα θα είμαι δίπλα σε οτιδήποτε χρειαστεί.


Υ.Γ
 ακόμη κ ένας τηλεφωνητής στο εξωτερικό βγάζει πολλά περισσότερα από πολλούς πρώην συναδέλφους μου ποδοσφαιριστές Β' εθνικής στην Ελλάδα




Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by