ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ- ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 2-2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα όμορφο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου "Δημήτρης Μπακιρτζής" μεταξύ των ομάδων  Έβρος Σουφλίου - Ορέστη Ορεστιάδας στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα της Α Έβρου  , 2-2 έληξε το ματς.
Τα τέρματα πέτυχαν ο Πετρόπουλος Κυριάκος με πέναλτι στο 22΄ , ο Ζέλεφ στο 53΄ και για τον Έβρο Σουφλίου ο Λαζίδης στο 76΄ και ο Τσομπανούδης Δημήτρης (Τσιρίλο) στο 78΄.
                                       Διαιτητής της συνάντησης ο Πάρης Καλαϊτζίδης

Με διαφορετικούς στόχους οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν την αγωνιστική σεζόν 2017-18  , για τρίτη συνεχόμενη  χρονιά ο Ορέστης με το βλέμμα στη Γ εθνική κατηγορία .

Ένας νέος Ορέστης χτίζεται φέτος με καινούργια  πρόσωπα , Δροσίδης,Ρουσίδης Θεόδωρος, Ρουσίδης Θάνος,Ζοτεφ, Πετρόπουλος Κυριάκος,Μπαλάκης,Ζέλεφ,Καίσας,Τσίτσκαρης,Ζλατάνης και με τους Οικονόμου,Ντινούδη,Γαλλή,Τζουμακίδη,Πετρόπουλο Χρήστο,Παρασκευά, Ελευθεριάδη ,Τρανόπουλο και Οτέμπερη , θα προσπαθήσει ο Χρήστος Χρηστούδης να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο ικανό για να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο .  
Την ανανέωση επιθυμεί ο Έβρος Σουφλίου μετά από επτά συνεχόμενα  χρόνια στη Δ και Γ εθνική , στόχος των διοικούντων  η σταδιακή ανανέωση της ομάδας με στελέχωση από δικά της παιδιά της ακαδημίας .

Σοφοτάσιος, Γκάζος , Πατέλης,Λαζίδης,Τσιομπανούδης,Σιούης,Κρικελάς,Ούντου, Μπάμνιος ήταν τα παιδιά της ακαδημίας που αγωνίστηκαν σήμερα ,με μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον!!
Μάλιστα ο Λαζίδης πέτυχε και το ένα από τα δυο τέρματα της ομάδας.
Με τον περσινό κορμό ,  Δουλούδης, Μπάμνιος Απόστολος,Πετκίδης, Μπετζέκας,Λειβαδίτης,Μαργαρίτης, Κουτσούλας,Μυσιούδης,Λάζος,Πρεπούδης,Ράλλης Τόλης, Ράλλης Παναγιώτης, Κουρούδης, Γκότσιος, Παπαναστασίου, και με τις νέες μεταγραφές  Τσομπανούδης Δημήτρης και Πατέλη  Κυριάκο ο Έβρος Σουφλίου  θα έχει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα της Α Έβρου 2017-18


 Δείτε όλα τα τέρματα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το TV Thrakiotis


    


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :ΠΑΡΗΣ ΚΑΛΑΪΝΤΖΙΔΗΣ





Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια