Headlines

Comments

ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ , ΑΕΔ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΧΑΡΙΔΗ(ΦΩΤΟ)


Ωραία παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν σήμερα  το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2017 στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" στο τουρνουά προετοιμασίας που συμμετείχαν ο   Εθνικός Αλεξανδρούπολης η Α.Ε.Διδυμοτείχου και η Δόξα Προσκυνητών με την Δόξα να καταλαμβάνει τελικά την πρώτη θέση με 4 βαθμούς.

(ΑΕΔ)
Μας άρεσε η ΑΕΔ  στο πρώτο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης , έδειξε πάθος ,ανταγωνισμό με ωραίες ενέργειες μας έδειξε ότι η ομάδα έχει βρει έναν καλό αυτοματισμό και να σημειώνει τρία υπέροχα τέρματα με Γιαννόπουλο, Αβογιάν ,Σουλεϊμάνογλου.
Δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα του Εθνικού να διεκδικήσει κάτι περισσότερο!!
Στο δεύτερο παιχνίδι με την Δόξα Προσκυνητών αρκετές οι  αλλαγές από τον Τελκίνσκι ,οι παίκτες που μπήκαν έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στην Γ εθνική.

(ΕΘΝΙΚΟΣ ) Ο Εθνικός του πρώτου μέρους βρήκε ένα Διδυμότειχο δαιμονισμένο να τρέχει ασταμάτητα και  να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον ρυθμό.

Ο Εθνικός στο δεύτερο παιχνίδι με τους Προσκυνητές η ισοπαλία τον αδικεί ,άξιζε την νίκη , έδειξε με τους Γκαϊδατζή, Γκαβανόζη, Αμπράση,Μπουλουκτσή και Πετρίδη στην ενδεκάδα να έχει φρεσκάδα και ζωντάνια. Το υπέροχο τέρμα σημείωσε  ο Αμπράσης !!

(ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ)
Η Δόξα μας προβλημάτισε λίγο και ας βγήκε πρώτη στο Τουρνουά με την ΑΕΔ στο πρώτο μέρος έδειξε διάθεση  με την  ΑΕΔ όμως μέχρι εκεί,
έβαλε  ο Παπαρούνας στο τέλος του παιχνιδιού το νικητήριο τέρμα!!
Να σημειώσουμε ότι ,η ΑΕΔ έπαιζε με  νεαρούς ποδοσφαιριστές στο μεγαλύτερο διάστημα!!
Με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έδειξε κούραση καθώς στην μεγαλύτερη διάρκεια τον έλεγχο του παιχνιδιού τον είχε η γηπεδούχος ομάδα ....
Είκοσι μέρες ακόμη για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ εθνικής ο Νίκος Μπαχαρίδης έχει το χρόνο να διορθώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα!!

Τα παιχνίδια ήταν 45λεπτα


ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΕΔ 0-3
ΑΕΔ -ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ 0-1
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ  1-1

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ   4
ΑΕΔ                           3
ΕΘΝΙΚΟΣ                1

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΕΔ 0-3 (ΣΚΟΡΕΡ:  ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,  ΚΑΡΕΝ ΑΒΟΓΙΑΝ, ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΟΓΛΟΥ)

Δυνατά μπήκε στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της ΑΕΔ έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και ενθουσίασε τον
Βούλγαρο προπονητή της Τελκίνσκι και με τρια υπέροχα τέρματα του Γιαννόπουλου, Αβογιάν, Σουλεϊμάνογλου κέρδισε  τον  οικοδεσπότη  Εθνικό Αλεξανδρούπολης.



ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΛΩΡΟΣ-ΠΑΠΑΡΑΔΗΣ) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΖΙΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ,ΔΟΡΟΥΓΙΔΕΝΗΣ-ΤΣΑΠΑΝΗΣ,ΛΙΤΣΟΣ,ΜΠΟΡΗΣ,ΔΕΔΕΛΟΥΔΗΣ,ΑΓΟΡΑΚΗΣ,ΣΙΜΙΤΣΑΚΗΣ,ΤΖΕΛΕΠΗΣ,ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ


ΑΕΔ(ΤΕΛΚΙΝΣΚΙ)ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΓΓ, ΘΑΝΟΣ,ΠΑΠΟΥΔΗΣ,ΧΡΙΣΤΕΦ,ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ,ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΕΝ,ΕΜΡΕ,ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΟΓΛΟΥ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΙΝΤΖΕΣ

                    Διατητής Στρατούδης Βαλάντης με βοηθούς τους Γεωργακούδη,Κωνσταντάκη

Οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Βούλγαρος τεχνικός της ΑΕΔ άλλαξε την πρώτη εικόνα που άφησε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα ένα λεπτό πριν την λήξη του παιχνιδιού η Δόξα να σκοράρει με τον Παπαρούνα, εκεί όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει 0-0 με προβολή από πολύ κοντά!!!

ΑΕΔ -ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ 0-1  (ΣΚΟΡΕΡ: ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ)

ΑΕΔ (ΤΕΛΚΙΝΣΚΙ)ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,ΘΑΝΟΣ(ΑΛΕΞΑΚΙΔΗΣ),ΠΑΠΟΥΔΗΣ,(ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ) ΧΡΙΣΤΕΦ(ΤΕΡΤΖΟΥΔΗΣ),ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ(ΓΚΙΝΤΙΔΗΣ),ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ),  ΜΑΜΡΙΚΙΣΒΙΛΙ,ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΟΓΛΟΥ,ΕΜΡΕ(ΑΣΠΙΩΤΗΣ),ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΙΝΤΖΕΣ (ΠΑΤΙΑΛΑΚΑΣ)



ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ(ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ)ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ,ΞΕΝΟΔΟΧΙΔΗΣ Γ,ΜΟΣΧΟΣ,ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ,ΝΤΑΗΣ,ΤΡΙΧΑΣ,ΔΡΑΓΑΝΙΔΗΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΙΔΗΣ,ΒΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ


Διαιτητής   Κωνσταντάκης με βοηθούς τους Γεωργακούδη, Κώνογλου


Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ο Εθνικός με αρκετές αλλαγές μπήκε μπροστά στο σκορ  με τον Αμπράση να εκτελεί τον Νικολίτση και να βάζει τον Εθνικό μπροστά στο σκορ μόλις στο 3΄λεπτό.
Δυο λεπτά αργότερα ο Τρίχας εκτέλεσε αριστουργηματικό φάουλ η μπάλα πέρασε πάνω από τον Μπαμπλή χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας πολύ γρήγορα.
Ο Εθνικός του Δεύτερου παιχνιδιού ήταν πολύ καλός!!!



ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ  1-1 (ΣΚΟΡΕΡ: ΑΜΠΡΑΣΗΣ, ΤΡΙΧΑΣ)

ΕΘΝΙΚΟΣ (ΠΑΠΑΡΑΔΗΣ-ΦΛΩΡΟΣ) ΜΠΑΜΠΛΗΣ,ΔΟΡΟΥΓΙΔΕΝΗΣ,ΘΑΝΟΣ(ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ),ΛΙΤΣΟΣ,ΤΣΑΠΑΝΗΣ,ΑΓΟΡΑΚΗΣ,(ΠΕΤΡΙΔΗΣ,ΤΖΕΛΕΠΗΣ,ΜΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ(ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ),ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ,ΑΜΠΡΑΣΗΣ,ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ


ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ(ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ)ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ,ΞΕΝΟΔΟΧΙΔΗΣ Γ ,ΜΟΣΧΟΣ,ΖΟΥΜΠΙΑΔΗΣ,ΝΤΑΗΣ,ΤΡΙΧΑΣ,ΔΡΑΓΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ,ΣΙΧΛΙΜΟΙΡΗΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΙΔΗΣ,ΧΑΚΑΝ ΔΕΛΗ

Έπαιξαν και οι :ΛΕΓΑΤΟΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΞΕΝΟΔΟΧΙΔΗΣ Η,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Διαιτητής  Στρατούδης Βαλάντης με βοηθούς τους Κωνσταντάκη, Κώνογλου


























Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by