Headlines

Comments

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΟΦΙΚΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ



Συνεχίζει δυναμικά ο Ορφέας Σοφικού την προετοιμασία του , έβδομη εβδομάδα  για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου στη Β κατηγορία για τη νέα σεζόν 2017-18  .
Με δελτίο τύπου η διοίκηση του σωματείου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν την νέα χρονιά , ενώ ανακοίνωσε επτά νέες προσθήκες και στο τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν άλλες τρεις μεταγραφές.

Ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους  από την ομάδα.
Τρία  φιλικά έδωσε η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της.
 ΣΑΓΗΝΗ ΣΟΦΙΚΟ 2-2 ( Καρασμανακης Π, Τσοκαλίδης Π) 
.ΣΟΦΙΚΟ ΟΙΝΟΗ 2-1 (Γιόντης Ν, αυτογκόλ)
 ΣΟΦΙΚΟ ΘΟΥΡΙΟ 1-0 (Γιόντης Ν) 

Το ευχάριστο γεγονός το ανακοίνωσε στο τέλος όπου η σύζυγος του  Αντιπροέδρου της ομάδας   Λαμπίδη Παναγιώτη , Βούλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και   σύσσωμοι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ευχήθηκαν από καρδιάς να είναι πάντα γεμάτο υγεία κι ευτυχία.    


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΟΡΦΕΑ ΣΟΦΙΚΟΥ

Κάτοικοι Σοφικού παραμένουν και για τη νέα χρονιά οι Μπρούτσος Κ, Καραϊσαλίδης Χρ, Πουλιάκης Μ, Γρηγοριάδης Κ, Μεσονύχτης Δ, Τσοκαλίδης Π, Τσόγκας Ν, Καρασμανάκης Π, Φούκης Π, Λεύκελης Γ, Δοϊτσίδης ΧΡ, Δουλάκης Π, Γιόντης Ν, Τσατσαρώνης Δ και Μπάτζιος Χρήστος ενώ η Διοίκηση του Ορφέα Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση προκειμένου να ανακοινώσει την απόκτηση των Βαϊτση Γ, Δροσίδη Γ, Καλέτζου Ν, Νένογλου Κ, Νένογλου Στ, Πασχαλάκη Β και Χατζή Δημήτρη. 
Έως το τέλος της επομένης εβδομάδας αναμένεται η ολοκλήρωση της απόκτησης και ανακοίνωσης τριών ακόμη νέων ποδοσφαιριστών.
Παρελθόν αποτελούν οι Βασιλόπουλος και Θεοχαρίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Γιώργος Ματούλας μετά την λήξη της στρατιωτικής του θητείας αλλά και ο Βασίλης Κουντούρης, ο οποίος πριν από δέκα τρία χρόνια ήρθε ως παίκτης και πλέον φεύγει ως αδελφός όπου μαζί με τον Γιώργο Δημητρακάκη μετακομίζουν στη γειτονική Ασπίδα. Στον Ορέστη ο Μπαλλάκης για τη δεύτερη ευκαιρία, ενώ προς Ορέστη οδεύει και ο μικρός Καρασμανάκης Πασχάλης, παίκτες τους οποίους ευχαριστεί θερμά ο Ορφέας για την απόλυτη αφοσίωση και προσφορά τους.
Αγωνιστικά η ομάδα διανύει την έβδομη εβδομάδα προετοιμασίας έχοντας δώσει τρεις φιλικούς αγώνες [ ΣΑΓΗΝΗ ΣΟΦΙΚΟ 2-2 ( Καρασμανακης Π, Τσοκαλίδης Π), 
ΣΟΦΙΚΟ ΟΙΝΟΗ 2-1 (Γιόντης Ν, αυτογκόλ) ΣΟΦΙΚΟ ΘΟΥΡΙΟ 1-0 (Γιόντης Ν) ] ενώ αναμένεται ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σάββατο, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Το ευχάριστο για το τέλος, μεγαλύτερη η οικογένεια του Ορφέα κατά ένα μέλος καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης η σύζυγος του Αντιπροέδρου του συλλόγου Παναγιώτη Λαμπίδη, Βούλα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
 Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ευχόμαστε από καρδιάς να είναι πάντα γεμάτο από υγεία κι ευτυχία !!

Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  thrakiotisp@mail.com
 Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by