Headlines

Comments

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Δ ΜΠΡΟΝΤΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ


Φίλες και φίλοι, παιδιά και γονείς της Ακαδημίας Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
 Μετά από 7 συνεχή χρόνια σαν υπεύθυνος της ακαδημίας της ομάδας μας έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω από την θέση του υπευθύνου της ακαδημίας και να προσφέρω πλέον τις υπηρεσίες στην ομάδα μας από το πόστο του γενικού αρχηγού μιας και αυτό μου ζητήθηκε από όλα τα μέλη του ΔΣ ,υπεύθυνος πλέον για την νέα χρόνια στα τμήματα υποδομής της ΑΕΔ θα είναι το μέλος του ΔΣ Κώστας Αντωνιάδης,ένα νέο παιδί με πολύ όρεξη για δουλειά πάνω στο θέμα "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΕΔ" και με τον ενθουσιασμό που τον διακατέχει και με την βοήθεια όλων των παιδιών που εμπλέκονται στην διοίκηση της Ακαδημίας πιστεύω ότι θα ανεβάσει την ακαδημία μας ακόμη πιο ψηλά !!!
 Θέλω πρώτα απ’ όλους, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Κ. Τσουλκανάκη Ν. για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου σαν υπεύθυνο της Ακαδημίας αλλά και σαν γενικό αρχηγό της πρώτης ομάδας .
Επίσης ευχαριστώ όλους τους προπονητές, γυμναστές και παράγοντες των τμημάτων υποδομών, θα κάνω όμως μια ειδική αναφορά στον Παρασχούδη Μπάμπη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια μιας και ήταν και αυτός από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της ακαδημίας και τεχνικός διευθυντής της.
Τέλος ευχαριστώ πολύ τους γονείς όλων των παιδιών που πέρασαν από την ακαδημία για την συνεργασία τους αλλά και την εμπιστοσύνη τους στην ακαδημία και τους ανθρώπους της.
Ευχαριστώ όλους τους μικρούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της ΑΕΔ που συνυπήρξαν μαζί μου, θυμίζοντας σε αυτούς, ότι μόνο με σκληρή δουλειά μέσα στα γήπεδα, θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!!!
Μπροντίδης Δημήτρης Γενικός αρχηγός Α.Ε.Δ

 e-mail:  thrakiotisp@mail.com Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας
 Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by