ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΟΥΤΛΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ


Λόγω  των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν εδώ και δυο ημέρες στον Κεντρικό Έβρο ,  αναβάλλεται το φιλικό παιχνίδι ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ - ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  που θα πραγματοποιούνταν σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017  στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου " ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ"  στη μνήμη του Σταμάτη Μούτλια .

Η ανακοίνωση   του Έβρου Σουφλίου

"Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν να αναβάλλουμε το σημερινό φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Σταμάτη Μουτλια που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα το οποίο και θα πραγματοποιηθεί σε νέα μέρα και ώρα όταν το επιτρέψουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των δυο ομάδων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο που πραγματικά έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παιχνίδι, το σωματείο του Ορέστη, το κατάστημα ΠΙ & ΦΙ Σουφλίου το Σύλλογο Φίλων ΑΜΕΑ Σουφλίου Νήμα Ζωής καθώς και τις αθλητικές και μη ιστοσελίδες που φρόντισαν για την προβολή της εκδήλωσης. "

 e-mail:  thrakiotisp@mail.com
 Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια