ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α ΕΒΡΟΥ 2017-18 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ TV THRAKIOTIS.GR

Αύριο Κυριακή  8 Οκτωβρίου 2017 έχουμε σέντρα πρωταθλήματος στην Ά Έβρου και σας παρουσιάζουμε όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν 2017-18.

Όπως παρακολουθήσαμε  τα φιλικά προετοιμασίας και τις μεταγραφικές κινήσεις  'ολων των ομάδων δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μας το μεγάλο φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα 2017-18 της Α Έβρου.
Επομένως με τα παρακάτω  δεδομένα που σας παρουσιάζουμε  μπορούμε να έχουμε μια εικόνα των ομάδων:

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει ένα μικρό προβάδισμα , ο Ορέστης Ορεστιάδας για τρίτη χρονιά  θέτει ως στόχο την διεκδίκηση της πρώτης θέσης , ο Ιπποκράτης Αλεξ/πολης  θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω ,η Θράκη Φερών  παρουσιάζει μια δυναμική όπως φαίνεται με την διοίκηση να έχει κάνει καλή διαχείριση στο ροστερ , ο Άρδας Καστανεών να κρατάει σχεδόν το περσινό κορμό αναλλοίωτο και την Ένωση Άνθειας Αριστείνου  να είναι το μεγάλο αίνιγμα .

Οι ομάδες θα ξεκινήσουν  σε ένα αμφίρροπο  πρωτάθλημα σίγουρα ενδιαφέρον  χωρίς το ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση!!!     

Οι ομάδες παρουσιάζονται με την θέση που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2016-17  


1)ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ:
Η ομάδα του βόρειου Έβρου κράτησε τον βασικό της κορμό από πέρυσι που τερμάτισε  δεύτερη πίσω από την πρωταθλήτρια Α.Ε.Δ με 57 βαθμούς , 62 η ΑΕΔ  .
Η διοίκηση ανακοίνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στόχος  ξεκάθαρος η άνοδος στη Γ εθνική κατηγορία.
Έγινε η αλλαγή στην Τεχνική ηγεσία  στη θέση του παραιτηθέντος Αραμπατζή Γιώργου ,ο Χρήστος Χρηστούδης.
Η ομάδα πραγματοποίησε  δυο σπουδαίες μεταγραφές από τη Βουλγαρία με έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά στον φετινό Ορέστη ,τον Ζότεφ και τον Ζέλεφ (ΣΒΙΛΕΝΓΚΡΑΝΤ)!!
 Η ενίσχυση  από την εγχώρια αγορά ήταν  κυρίως με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε ομάδες του Βόρειου Έβρου (Α.Ο.ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΣΠΙΔΑ ΘΟΥΡΙΟΥ, ΑΕΔ, ΚΥΑΝΗ,ΙΣΑΑΚΙΟ, .
 
Το δυνατό χαρτί της ομάδας :
Παρέμεινε ο βασικός κορμός  και ενισχύθηκε με  δυο μεταγραφές  έμπειρων παικτών από την Βουλγαρία , έγινε καλή συντήρηση  του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας με σκοπό η ομάδα να αποκτήσει δυνατή έδρα ώστε οι φίλαθλοι να έρθουν  κοντά στην ομάδα.   .
   

2)ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ
Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση με 48 βαθμούς και αγωνίστηκε στον τελικό κυπέλλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς να σηκώσει το τρόπαιο !!  

Πολλές απώλειες μετράει  η Ένωση ,έφυγαν παίκτες που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας (κυρίως πήγαν στον Εθνικό), συνεχίζουν στην ομάδα  οι έμπειροι ποδοσφαιριστές Ευφραιμίδης  Λεωνίδας , Γεωργατζόπουλος Μαλτέζος ,Μαρασλής ,Δουμπουλάκης, Τερζής ,κλπ.
Νέος προπονητής στο πάγκο της ομάδας ο Μπίτσιος Απόστολος με 25 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που όπως μας είπε ο προπονητής της Ένωσης, θέλει να διατηρήσει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και όταν βγαίνει στο γήπεδο να παρουσιάζεται  ανταγωνιστική και να χτυπάει όλα τα παιχνίδια.

 Το δυνατό χαρτί της ομάδας :
Η έδρα της είναι το δυνατό σημείο που θα παρουσιάσει η ομάδα.

    
3)ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ:

Η ομάδα πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα, ανέβηκε στη θέση  της πρωταθλήτριας ΑΕΝ Χιλής ,δήλωσε αδυναμία ανόδου στην Α κατηγορία και ως η δεύτερη στην κατάταξη της βαθμολογίας στο Νότιο όμιλο Β Έβρου η Θράκη πήρε το εισιτήριο.
Την τέταρτη θέση κατέλαβε (2016-17) στην τελική  βαθμολογία η Θράκη Φερών με 34 πόντους.
Η διοίκηση ανανέωσε και συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο πετυχημένος Τάκης Λαμπίδης.
Με τον περσινό κορμό χωρίς να έχει σημαντικές απώλειες και με προσθήκη στην επιθετική γραμμή τον Κυριάκο Παγωνίδη δείχνει η ομάδα των Φερών να μπαίνει  σφήνα  στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης!!   

 Το δυνατό χαρτί της ομάδας :
Η σταθερότητα που δείχνει η ομάδα με παίκτες που είναι  μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια και όσες προσθήκες ήρθαν στην ομάδα ενσωματώθηκαν γρήγορα !!


4)ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:
Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε με 28 βαθμούς στην 5η θέση  
H ομάδα της Αλεξανδρούπολης φέτος ενισχύθηκε όσο ποτέ άλλοτε , έγιναν σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις από την διοίκηση.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ορισμένα ονόματα:
Γκαϊδατζής(ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ),Τσαπάνης , Λίτσος, Δουρουδιδένης,Δεδελούδης,(ΕΝ/ΑΝ/ΑΡΙΣΤ),Πελτέκης(ΙΤΑΛΙΑ),Πουλουκτσής(ΚΥΠΡΟΣ),Γκαβανόζης(ΑΕΔ)....
Προπονητές : Παπαράδης Σάκης - Φλώρος Μιχάλης
Με τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση της ομάδας  χωρίς να έχει διαρρεύσει  κάτι ,δείχνει να  θέλει να επιστρέψει η ομάδα στη Γ Εθνική κατηγορία.

Το δυνατό χαρτί της ομάδας :
Σπουδαίες μονάδες παικτών πλούσιο ρόστερ , βάθος πάγκου, εξαιρετικό δίδυμο στην Τεχνική ηγεσία
Φλώρος-Παπαράδης.

5)ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ:
Με τον Παναγιώτη Μυλωνά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα από τον Βόρειο Έβρο με τον βασικό της κορμό στο ρόστερ  της θα ριχτεί στη μάχη για μια καλύτερη θέση από την 7η θέση  που κατέλαβε πέρυσι με 28 βαθμούς .
Στόχος της ομάδας η κατάκτηση του Κυπέλλου Έβρου.

 Το δυνατό χαρτί της ομάδας :

Όπως και η Θράκη Φερών έτσι και ο Άρδας Καστανεών έχει συμπαγή ομάδα με ποδοσφαιριστές να είναι χρόνια μαζί με δυνατή έδρα και συνεχίζει ο  ίδιος προπονητής!!





6)Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ:
Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε στην 8η θέση με 27 βαθμούς.
Ομάδα της Αλεξανδρούπολης με έδρα το Πανεπιστημιακό Αθλητικό Γυμναστήριο Ολυμπιονίκου "Πηγής Δεβετζή" στην περιοχή Δραγάνα .

Φέτος η ομάδα κινήθηκε γρήγορα  και πρόσθεσε στην ομάδα τον έμπειρο προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη και τον Γυμναστή Αντώνη Τσικάκη.
Το κτίσιμο της ομάδας έγινε με  εισήγηση του προπονητικού Τιμ
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ορισμένα ονόματα:
Δούπας(ΕΘΝΙΚΟΣ), Καρασερίδης(ΕΝ/ΑΝΘ/ΑΡ),Στεφανίδης Ηλίας (ΟΡΕΣΤΗΣ) ,Στεφανίδης Κώστας (Α ΑΘΗΝΑΣ) Μακιτσιάν (ΑΛΕΞ),Παπαδόπουλος (Α ΚΙΛΚΙΣ),κλπ.

___Να κάνουμε μια αναφορά σε έναν ποδοσφαιριστή  (ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)
Εντύπωση  μας προκαλεί η μη ανακοίνωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Αλεξανδρούπολης Μπαρμπαγιάννη  Χρήστο..
Ποδοσφαιριστής με πλούσια παρουσία  στη Γ εθνική με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , πέρυσι αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Άβαντα ομάδα Β κατηγορίας , φέτος τον είδαμε από την αρχή  να ακολουθεί την προετοιμασία του Α.Ο. Ιπποκράτη .
Αγωνίστηκε  σε όλα τα ΄φιλικά παιχνίδια που έδωσε το συγκρότημα του Βασίλη Τσιομλεκίδη και να αποτελεί με τον Δούπα Χρήστο ισχυρό αμυντικό δίδυμο , η επιθυμία του παίκτη είναι να αγωνιστεί -όπως διαπιστώσαμε - στην ομάδα του Ιπποκράτη  όμως, όπως φαίνεται η μεταγραφή κάπου σκαλώνει και δεν πραγματοποιείται !!!
Κρίμα τέτοιοι ποδοσφαιριστές με ταλέντο και εξαιρετικό χαρακτήρα και με ήθος να μην αγωνίζονται στην ομάδα της αρεσκείας τους, εξάλλου μη ξεχνάμε ότι τα χρόνια περνάνε και το σημαντικότερο  όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες!

Το δυνατό χαρτί της ομάδας :
 Το δυνατό επιτυχημένο δίδυμο  Τσιομλεκίδη-Τσικάκη που μας έχει αποδείξει στο παρελθόν  να βασίζεται όχι  απαραίτητα σε μονάδες αλλά στο σύνολο της ομάδας .



7)Α.Ο.ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ:

Πέρυσι η ομάδα του Ποντιακού κατέλαβε την 9η θέση με 26 βαθμούς.
Φέτος η διοίκηση θα κινηθεί και πάλι στο ίδιο μοντέλο - Νεανική ομάδα με ξεκάθαρο στόχο όπως μας τόνισε και ο προπονητής , Μπαξεβάνογλου Μιχάλης να τροφοδοτείται και να στελεχώνεται η ανδρική ομάδα από παιδιά της ακαδημίας.
 
 Το δυνατό χαρτί της ομάδας :

Η ομάδα αποτελείτε κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους , διψασμένους για διάκριση και όνειρο να αγωνιστούν σε επαγγελματικές κατηγορίες.


8)ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ:
Η άλλοτε μεγάλη δύναμη στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας, με συνεχόμενη παρουσία (7 χρόνια) στις εθνικές κατηγορίες , ψάχνει για δεύτερη χρονιά  να βρει τα πατήματά της .
Πέρυσι τερμάτισε  με  23 βαθμούς στη 10η θέση.
Φέτος πραγματοποίησε τρεις μεταγραφές τον Πατέλη Κυριάκο (Α ΑΘΗΝΑΣ)  τον Τσιομπανούδη Δημήτρη (Τσιρίλο) ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ) και τον  Γιαννόπουλο Σάκη (Ατρόμητος Πατρών) .
Στα θετικά καταγράφεται η  σκληρή προετοιμασία που πραγματοποίησε υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Γυμναστή Τσακμάκη Παναγιώτη , φαίνεται ότι  θα έχει γερά πνευμόνια η ομάδα.
Στα φιλικά που έδωσε ο Έβρος φάνηκε να έχει μια αδυναμία στο σκοράρισμα.

Το δυνατό χαρτί της ομάδας :
Η σκληρή και δυνατή προετοιμασία που πραγματοποίησε  κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, η βαριά φανέλα του Ιστορικού ΄ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.


9)Π.Α.Ε.ΝΙΨΑΣ :
Η πρωταθλήτρια  του Νοτίου ομίλου της Β Έβρου , επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην Ά Έβρου ,  στόχος της διοίκησης η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Σπουδαία κίνηση της διοίκησης να ανανεώσει τον πετυχημένο προπονητή της, Αποστολίδη Δημήτρη και να φέρει στην ομάδα τον επίσης έμπειρο και αξιόλογο Αλεξόπουλο Κωνσταντίνο  ως Τεχνικό Διευθυντή.
 Κράτησε  και ανανέωσε  τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας ,ενώ φρόντισε να  ενισχύσει  με έμπειρους ποδοσφαιριστές το ρόστερ .
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ορισμένα ονόματα από τις μεταγραφές της ομάδας :
Μαργαρίτης Θ/ ,Καρίπης Στ./ Φρατζανάς Αλ./ (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ) ,Θώδης Δ / Παπανικολάου (ΑΛΕΞ)

Το δυνατό χαρτί της ομάδας :
 Το δυνατό δίδυμο Αποστολίδης/Αλεξόπουλος, ο ενθουσιασμός του πρωτάρη στην Ά κατηγορία.



10)Α.Ε.ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ /ΛΥΚΟΦΗΣ
Η πρωταθλήτρια του Κεντρικού Έβρου για πρώτη φορά στην ιστορία της  στην σύντομη πορεία  της στο ποδόσφαιρο του Νομού - ιδρύθηκε  μόλις πέρυσι  - στην μεγάλη  κατηγορία!!

Με έμπειρο  προπονητή  στην τεχνική ηγεσία τον Αναστασιάδη Γιάννη περσινό πρωταθλητή  και κυπελλούχο με τη Α.Ε.Δ , θέλει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία και γιαυτό τον λόγο η διοίκηση προχώρησε σε εντυπωσιακές μεταγραφές.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ορισμένα ονόματα :
Άχπα Π. (Α.Ε.Δ), Χλωρίδης (ΑΛΕΞ), Μαλλιώρας (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), Ατματζίδης,Πούσκας (ΒΥΣΣΑ),Δεμιράκος Σ, Μόκαλης Δ,(Α.Ο.Τ).

Το δυνατό χαρτί της ομάδας :
Η δίψα των παικτών να αποδείξουν ότι αξίζουν να  είναι στη μεγάλη κατηγορία, ο έμπειρος  προπονητής Αναστασιάδης Γιάννης  και η διοίκηση που λύνει γρήγορα  όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην ομάδα .


11)ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ:
Το νεανικό συγκρότημα της Νίκης Απαλού (Λογαράς Παναγιώτης)τερμάτισε στη δεύτερη θέση  στον Νότιο όμιλο και στην αδυναμία των ομάδων από τον Βόρειο Έβρο , ΠΑΕ Ριζίων ως πρωταθλητής και Α.Ο.Νεωχορίου  ως δευτεραθλητής να αγωνιστούν στην Α κατηγορία , η ομάδα του Απαλού δέχθηκε και αποδέχθηκε την πρόταση από την ΕΠΣ Έβρου να αγωνιστεί στη θέση τους.

    Επομένως δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για την ομάδα ,διότι ο προγραμματισμός της ήταν για την Β Έβρου.
  Αποτελείτε κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας που τροφοδοτεί σχεδόν με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες στην Ελλάδα!!
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ορισμένα ονόματα :
To μεγάλο όνομα που κάνει λαμπρή καριέρα στη Σούπερ Λίγκ,  ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΩΠΗΣ (ΟΦΗ), ΛΙΤΣΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ), ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΝΑΣΟΣ (ΣΠΑΡΤΗ),ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ(ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ-ΚΥΠΡΟΣ)

Το δυνατό χαρτί της ομάδας :
Η ομάδα αποτελείτε κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους , διψασμένους για διάκριση και όνειρο να αγωνιστούν σε επαγγελματικές κατηγορίες και να ακολουθήσουν τον δρόμο που άνοιξαν οι Σιώπης Μανώλης,Σιώπης Δημήτρης, Λίτσκας Γιώργος, Ασπιώτης Νάσος κλπ.....


Επιμέλεια: panos Thrakiotis



 e-mail:  thrakiotisp@mail.com
Στηρίξτε μας με ένα Like!
Ευχαριστούμε πολύ!!!

*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια