Headlines

Comments

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Α.Σ.ΠΕΠΛΟΣ -ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ 0-1



Ένα  ενδιαφέρον παιχνίδι που κρίθηκε στο ένα γκολ και από λάθος της άμυνας το Πέπλου εκμεταλλεύτηκε   ο δαιμόνιος Δροσάκης Γιάννης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τζαμπάζη Μπάμπη.
 Στο 19΄ ο Πέπλος ζήτησε πέναλτι , εμείς σας δείχνουμε τη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας .
 Ο Δεμιράκος Δημήτρης  πρωταγωνιστής στην επίμαχη φάση με τον τερματοφύλακα του Ορφέα Καραϊσαλίδη Δ, στο 19΄.

Από ένα λάθος της άμυνας  προήλθε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης ,ύστερα από σέντρα που πραγματοποίησε ο Μπάτζιος μπερδεύτηκε η άμυνα του Πέπλου με αποτέλεσμα ο Δροσίδης που ακολουθούσε την πορεία της μπάλας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κορυφαίο του Πέπλου πορτιέρο Μπάμπη Τζαμπάζη  και τον πλάσαρε υποδειγματικά στο  24΄ 0-1

                        Τριπλέτα : Σιβούδης -Κωνσταντάκης-Παλαιοπάνης
 Στο γήπεδο είδαμε αρκετούς γνωστούς φίλους του ποδοσφαίρου , ξεχώρισε  η παρουσία  μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα γήπεδα  ο παράγοντας του Α.Σ.ΠΈΠΛΟΥ Τσοτανίδης (Μπανανάς)   παραβρέθηκε στο γήπεδο ,να θυμίσουμε  επί της προεδρίας του δυο φορές η ομάδα αγωνιζόταν στην Δ Εθνική κατηγορία !!
                Εδώ φωτογραφία με τον έμπειρο Σουφλιώτη προπονητή  Χατνάκη Δημήτρη στα αριστερά


Α.Σ ΠΕΠΛΟΣ (Γεωργουσούδης Δ.)Τσαμπάζης.Σωτηρίου Χ,Ναβροζίδης (80' Τσιπλάκης),
Πολύζος Η,Μελέτης (60' Καμέας),Νικολόπουλος,Παπατζελάκης,Τσοτανίδης (c),Δεμιράκος Δ,Σαλαμπάσης (73' Βαφειάδης),Δαλακάκης


ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ:(Χατζηανδρέου Γιώργος)Καραϊσαλίδης (46΄Μπρόντζος),Γρηγοριάδης(7΄Καρασμανάκης),Φούκης,Γιόντης,Τσοκαλίδης,Μπάτζιος,Νένογλου Κ, Δοϊτσίδης,Τσατσαρώνης (80΄Βαρσαμίδης),Τσόγκας(49΄Βαϊτσης), Δροσίδης.


Ο προπονητής Ορφέα Σοφικού Χατζηανδρέου Γιώργος τα λένε με τον  τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα και υπεύθυνο στις Μικτές  ΕΠΣ Έβρου Ντόλα Ζήση. 










Χαμόγελα στο φακό του TV THRAKIOTIS από τον πρόεδρο της ομάδας του Α,Σ,Πέπλος Μαλκούκη Γεώργιο(δεξιά) και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα και υπεύθυνο στις Μικτές  ΕΠΣ Έβρου Ντόλα Ζήση.




Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by