ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΕΦΥΓΕ Η ΑΕΔ Β ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΔΙΑ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Καλό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε Σάββατο 21-10-17 ώρα 16:00 στο γήπεδο της Δαδιάς για την 3η αγωνιστική Β Έβρου στον Κεντρικό όμιλο όπου σημειώθηκαν τρία υπέροχα γκολ!!!.
Οι νεαροί παίκτες του Μαυράκη Χρήστου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης με κορυφαίο παίκτη τον Πασχάλη Μήνη!!!
Τα γκολ στο παιχνίδι  σημείωσαν ,ο Πασχάλης Μήνης στο 49΄, ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα φάουλ ο Παντελίδης στο 62΄, όμως στο 74΄επίσης με φάουλ φοβερή σε εκτέλεση ο Σιναπίδης Κώστας διαμόρφωσε το τελικο 1-2 !!
 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ : (ΤΣΙΑΝΚΑΣ) ΤΣΑΡΣΑΤΑΛΙΔΗΣ,ΓΑΒΖΙΑΣ,ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ Χ,ΡΑΛΛΗΣ Ε,ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ(73΄ΔΑΛΑΤΣΗΣ Β),ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Β(58¨ΤΣΙΑΝΚΑΣ),ΣΤΟΪΚΟΣ,ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ,ΤΟΠΟΥΖΗΣ,ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.

ΑΡΗΣ ΠΡΑΓΓΙΟΥ(ΑΕΔ Β΄)(ΜΑΥΡΑΚΗΣ) ΠΡΩΪΜΟΥΔΗΣ,ΤΟΡΟΣΙΑΝ,ΚΟΥΡΤΕΛΑΚΗΣ Μ.ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ,ΚΟΥΡΤΕΛΑΚΗΣ Α,ΜΥΛΩΝΑΣ(76΄ΔΕΔΕΛΟΥΔΗΣ),ΣΙΝΑΠΙΔΗΣ Π.(92΄ΣΑΡΑΓΛΗΣ ),ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΥΔΗΣ,ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚ(90΄ΚΑΡΑΜΠΟΓΑΣ)ΜΗΝΗΣ Π ,ΣΙΝΑΠΙΔΗΣ Κ.

Δείτε τα γκολ και τις δηλώσεις του νεαρού άσου της ΑΕΔ Β΄ Μήνη Πασχάλη.

Διαιτητής Ουζουνίδης Στέλιος με βοηθούς τους Γεωργακούδη- Παλαιοπάνη




Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια