Headlines

Comments

ΖΕΥΓΑΡΩΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο Α.Σ. ΠΕΠΛΟΥ


Δεύτερη νίκη για τον Α.Σ Πέπλου επί του Ατρόμητου Ασπρονερίου με 1-0 , είναι στους 6  βαθμούς στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα .
Για τον Α.Σ.Πέπλου με ωραία εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της ομάδας Τσοτανίδη στο 20΄ στο  παραθυράκι του Αντωνούδη  ήταν αρκετό για να δώσει τους τρεις πόντους στην ομάδα του.
 Είχε ευκαιρίες  ο Ατρόμητος να πάρει κάτι παραπάνω όμως ο Βαφειάδης ήταν σε καλή μέρα και σε δυο περιπτώσεις  Τσιπλάκης και Τσοτανίδης  δήλωσαν δυνατό παρόν στην άμυνα ,έδιωξαν την μπάλα κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή !!
Ο γηπεδούχος είχε με την σειρά του και αυτός κλασικές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 30΄ με τον Καμέα έδιωξε εντυπωσιακά ο Αντωνούδης ,στο  80΄ τετ α τετ ο Δαλακάκης και στο 83΄νέο τετ α τετ με τον Δεμιράκο χάθηκαν  , ενώ στο 89΄ο Γιαλαμαντζής έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι.

  Διαιτητές οι: Κωνσταντάκης, Κελεσίδης, Πανταζόπουλος
Α.Σ Πέπλος (Γεωργουσούδης Δ): Βαφειάδης Καμέας Δαλακακης Σωτηρίιου Τσιπλάκης Παπατζελάκης Ναβροζίδης Τσοτανίδης Σαλαμπάσης Δεμιράκος (85' Γιαλαματζής) Βερανούδης (50' Λαμπίδης)

Ατρόμητος Ασπρονερίου: Αντωνούδης, Παπαδόπουλος, Πεχλεβανούδης, Τσιλφάκης, Σισσούδης, Παρασχούδης Β., Καμπορούδης, Παρασχούδης Γ., Τερτσούδης, Κυρούδης, Σαραμνούδης.                                                         
                                                         Η βαθμολογία στον


                         ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ


ΟΜΑΔΕΣΒΑΘΜΝΙΚΕΣΙΣΟΠΗΤΤΕΣΥΠΕΡΚΑΤΆ
ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ930073
ΠΥΡΣΟΣ ΣΙΔΗΡΟΥΣ721072
ΔΟΞΑ ΔΟΞΗΣ721073
Α.Σ.ΠΕΠΛΟΣ620161
ΑΡΗΣ ΠΡΑΓΓΙΟΥ(ΑΕΔ Β΄)512054
ΑΣΠΙΔΑ ΘΟΥΡΙΟΥ411148
ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ310237
ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ101247
ΔΑΔΙΑ000348
ΟΦΙ ΙΣΑΑΚΙΟΥ000327


4η Αγωνιστικη    ΑΕ Διδυμοτειχου Β'- ΑΣ Πεπλου


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by