ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑ

Δύσκολη η έξοδος για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017  που θα έρθει αντιμέτωπος με την "σταχτοπούτα" της Ά Έβρου    Αθλητική Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης.
Την περασμένη Κυριακή 8 -10  , για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος  οι ομάδες τέλειωσαν τα παιχνίδια τους με το ίδιο σκορ 1-1 και έχουν από 1 βαθμό.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην έδρα του ήρθε  ισόπαλος 1-1 με τον Άρδα Καστανεών , η Α.Ε.Κ.Λ  στην πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία   μέσα στον Ποντιακό  επίσης  1-1.

Κομπλέ η ομάδα των Παπαράδη Σάκη-Μιχάλη Φλώρου.
Η ομάδα του Εθνικού με προπονητικό δίδυμο   Παπαράδη -Φλώρου χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ανεβαίνει κομπλέ στην Κορνοφωλιά με στόχο να μην έχει άλλη βαθμολογική απώλεια στην πορεία του πρωταθλήματος.
Γεμάτο το απουσιολόγιο του Γιάννη Αναστασιάδη.
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη για το παιχνίδι αυτό  έχει σοβαρές απουσίες από τον πρώτο αγώνα που έδωσε κόντρα στον Ποντιακό ,κόκκινες κάρτες δέχθηκαν , Μαλλιώρας και ο Ούντου δυο παίκτες από τον βασικό κορμό της ομάδας .
Επίσης θα απουσιάζουν από την ομάδα για διάφορους λόγους ο Δεμιράκος Σάκης και ο Πιρπιρής Άκης παίκτες που ξεκίναγαν  στην   εντεκάδα  της ομάδας.
       
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com
Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!!
 
*Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια