ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΑΣΒΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ


Μετά την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σάκη Γιανννόπουλο από τον Ατρόμητο Πάτρας ο Έβρος Σουφλίου ανακοίνωσε και τον 25χρονο Παναγιώτη Βασβάνη από τον Ακρίτα Συκεών Θεσσαλονίκης

Μάλιστα ο Σάκης Γιαννόπουλος αγωνίστηκε  την τρίτη αγωνιστική  με τα χρώματα του Έβρου Σουφλίου  στο νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ορέστη Ορεστιάδας και έδειξε συνεργάσιμος με τους συμπαίκτες του ,είχε καλές τοποθετήσεις αλλά και με καλό χειρισμό της μπάλας ,σίγουρα  θα βοηθήσει τον Έβρο στην συνέχεια του πρωταθλήματος .


Οι σχετικές  ανακοινώσεις της Διοίκησης 

Το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου Παναγιώτη Βασβάνη από τους Ακρίτες Συκεών.
Ο Παναγιώτης αγωνίζεται σαν επιτελικός χαφ και φορ ενώ έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Άρη Θεσσαλονίκης, Αχιλλέα Τριανδρίας, Μακεδονικό Λητής και Ποσειδώνα Καλαμαριάς.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Έβρου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία.

Το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σάκη Γιαννόπουλου από τον Ατρόμητο Πατρών. Καλωσορίζουμε τον Σάκη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία!



 Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  thrakiotisp@mail.com
Στηρίξτε μας με ένα Like!
Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια