ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!!


Δυστυχώς εξακολουθούν να εθελοτυφλούν χωρίς να μπαίνουν στην ουσία ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ και ΕΠΟ !!! 

Συγκεκριμένα, στις εμφανίσεις της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΥΡΙΟΥ  υπάρχει το μήνυμα "Δεν ξεχνώ, Πάντα Τιμώ" για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων, γεγονός που θεωρείται από τα αρμόδια όργανα ως πολιτικό μήνυμα, άρα απαγορεύεται να υπάρχει!!!

Η γνώμη μας είναι ξεκάθαρη - Δεν είναι πολιτικό μήνυμα  και ούτε  προσβολή για κανένα κράτος η εμφάνιση  στη φανέλα της ομάδας των ΠΑΕ Ποντίων "Δεν ξεχνώ, Πάντα Τιμώ"!!

Δείτε όλο το χρονικό  
Στις 17 Σεπτεμβρίου 2017  η ΠΑΕ Ποντίων για το θεσμό του Κυπέλλου αντιμετώπισε την Αναγέννηση Παγουρίων ,όμως το παιχνίδι δεν άρχισε ποτέ!!!!
Ο διαιτητής  Κουμπαράκης εφάρμοσε τη σχετική εισήγηση της ΕΠΟ και μηδένισε την ομάδα της Π.Α.Ε. Θρυλορίου, καθώς η αμάδα  δεν αποδέχθηκε να αλλάξει  την εμφάνιση. 

Στην πρεμιέρα του  πρωταθλήματος για την  1η αγωνιστική  Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, η ΠΑΕ Ποντίων εντός έδρας  με την  Ένωση Ασωμάτων, φόρεσε την ίδια εμφάνιση, ο διαιτητής Ντοσίδης έδωσε εντολή το μήνυμα  να καλυφθεί με τσιρότα και πραγματοποίησε το ματς.

Ο Ντοσίδης κλήθηκε σε απολογία από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης!!
Χθες Κυριακή στον αγώνα με τον  Πανθρακικό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ρέφερι του αγώνα Δρακίδης δεν επέτρεψε την ΠΑΕ Ποντίων να αγωνιστεί ούτε με την κάλυψη με τσιρότα το "Δεν ξεχνώ, Πάντα Τιμώ" διότι τον ενοχλούσαν οι Πυρριχιστές στην πλάτη της φανέλας!!
.

Μετά από τον αγώνα η ΠΑΕ Ποντίων έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση 

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΑΕ
"ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΥΡΡΙΧΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΑΣ..ΕΤΣΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Η ΕΠΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ…"



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.