Headlines

Comments

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ του καλοκαιριού  για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές .
Μπαρμπαγιάννης Χρήστος ποδοσφαιριστής με πλούσια παρουσία στη Γ εθνική με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , πέρυσι αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Άβαντα ομάδα Β κατηγορίας , φέτος τον είδαμε από την αρχή να ακολουθεί την προετοιμασία του Α.Ο. Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης .
Αγωνίστηκε σε όλα τα ΄φιλικά παιχνίδια που έδωσε το συγκρότημα του Βασίλη Τσιομλεκίδη και να αποτελεί με τον Δούπα Χρήστο ισχυρό αμυντικό δίδυμο , η επιθυμία του παίκτη ήταν να αγωνιστεί στην ομάδα του Α.Ο. Ιπποκράτη .

Η ανακοίνωση του Α.Ο.Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης που επίσημα πλέον η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή  είναι γεγονός.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Το ζήτημα της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή Μπαρμπαγιάννη Χρήστου, από τον Ατρόμητο Άβαντα στην ομάδα του Ιπποκράτη είχε αίσιο τέλος .
Οι διοικήσεις  των δυο ομάδων ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής από σήμερα ανήκει στο ροστερ  του Α.Ο.Ιπποκράτη .
Ευχαριστούμε  ιδιαίτερα την  διοίκηση του Ατρόμητου Άβαντα που συναίνεσε στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και επιφυλασσόμεθα να πράξουμε αντίστοιχα το ίδιο μελλοντικά και εμείς ως διοίκηση με την σειρά μας.
Εάν κατά την  διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου υπήρξαν διενέξεις -εντάσεις ή διαφορετικές απόψεις είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που ξεπεράστηκαν και για το αν παρατηρήθηκαν τυχόν λάθη από τη δική μας τουλάχιστον  πλευρά απευθύνουμε ειλικρινή συγνώμη στη διοίκηση του Άβαντα.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά

                                       Το Δ.Σ του Α.Ο.Ιπποκράτη 

 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by