ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (ΦΩΤΟ)

                   
       
                        ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & Αγωνιστικής Προπόνησης στην Ορεστιάδα στο κλειστό γυμναστήριο "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"  που διοργάνωσε  για τρίτη  συνεχόμενη χρονιά  ο Α.Κ.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ σε συνεργασία με τον Φ.Ο.ΣΟΥΦΛΙΟΥ την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017  .

Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίς  το πρωί  9:45 και τελείωσαν στις 15:30 σέ έξι αγωνιστικά γήπεδα όπου    έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από τοπικούς συλλόγους του Νομού Έβρου.
  Ο  προπονητής  του Α.Κ. Ορεστιάδας  κος Σαπαρίδης Χρήστος έμεινε απόλυτα  ευχαριστημένος   από την προσέλευση  των αθλητών -τριών  και την ανταπόκριση των συλλόγων της περιοχής με συνέπεια η διοργάνωση να στεφτεί με μεγάλη επιτυχία .

                           Σε δηλώσεις του o  κος Χρήστος Σαπαρίδης τόνισε:

"Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία, ο Α/Κ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ σε συνεργασία με τον Φ.Ο.ΣΟΥΦΛΙΟΥ  το 3ο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων-Κορασίδων & αγωνιστικής προπόνησης Παμπαίδων -Παγκορασίδων στην πόλη της Ορεστιάδας με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.
To Τουρνουά αυτό  γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή  ,είναι μια γιορτή για τα παιδιά , όπως βλέπω και  οι γονείς είναι ευχαριστημένοι και αυτό για εμάς τους προπονητές είναι αρκετά καλό για το Ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό.
Ευχαριστώ  από καρδιάς όλους όσους και όσες συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ο καθένας με τον δικό του  ξεχωριστό τρόπο ,προπονητές , αθλητές ,αθλήτριες ,παράγοντες των σωματείων ,τους γονείς των παιδιών και με την υπόσχεση  να ανανεώσουμε το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο.".
.







Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια