Headlines

Comments

ΕΚΤΕΘEIΜΕΝΗ Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ : ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Δ.Μ.Θ)


Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης , πέταξε τη μπάλα στις κερκίδες!!

Έγγραφο που  έφτασε στα χέρια μας καθώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση  Μακεδονίας-Θράκης απέστειλε στην διοίκηση Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ για το εάν υπάρχει 'άδεια λειτουργίας στο νέο Γήπεδο της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ στο Ραδιοφωνικό Σταθμό.

               Η απάντηση ξεκάθαρη όπως αναφέρει το έγγραφο :
"Σε απάντηση της από 13-10-2017 αίτησης ,σας γνωρίζουμε ότι η υπηρεσία μας χορήγησε άδεια λειτουργίας στην αθλητική εγκατάσταση Γηπέδου Ποδοσφαίρου Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής (ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ) Ν.Ροδόπης με την αριθμ.18930/24-11-2016 απόφασή της ,πλην όμως για τον αγωνιστικό χώρο του νέου Γηπέδου εντός του χώρου της αθλητικής εγκατάστασης δεν χορηγήθηκε άδεια."

Το έγγραφο που αποδεικνύει ότι  το γήπεδο  στον Ραδιοφωνικό  Σταθμού  ιδιοκτησίας ΕΠΣ Θράκης  εντός του χώρου του νέου γηπέδου  της αθλητικής εγκατάστασης δεν έχει χορηγηθεί άδεια !!!




Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης , πέταξε τη μπάλα στις κερκίδες καθώς είχε διαψεύσει με συνέντευξή του στο www.xronos.gr  ότι δεν υπάρχουν άδειες για το γήπεδο, υποστηρίζοντας ότι "το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης έχει αδειοδότηση, και άδεια οικοδομική και άδεια καταλληλότητας γηπέδου μέχρι το 2018.
Αυτά αφορούν  στον αγωνιστικό χώρο τον παλιό, τον καινούργιο και τα αποδυτήρια που είναι συγχρόνως και για τα δύο γήπεδα, καθώς ο χώρος έχει τέσσερα αποδυτήρια και άλλα δύο για τους διαιτητές
Το παλιό γήπεδο  έχει τα πάντα και μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Γ’ Εθνικής. Το καινούργιο, όμως, επειδή δεν έχει κερκίδες, δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Γ’ Εθνικής
"το παλιό γήπεδο έχει τα πάντα και μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Γ' Εθνικής. Το καινούργιο, όμως, επειδή δεν έχει κερκίδες, δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Γ' Εθνικής".

Τις δηλώσεις αυτές αμφισβήτησε  η ΠΑΕ Ποντίων και ο πρόεδρός της Μιχάλης Κακουλίδης, υποστηρίζοντας ότι το νέο Ενωσιακό γήπεδο στερείται άδειας και για επίσημους ή φιλικούς αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων και ότι κακώς έγιναν όσοι αγώνες διεξήχθησαν εκεί, προσθέτοντας παράλληλα ότι τέθηκε σε κίνδυνο η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των παικτών, όπως αναφέρεται στο κείμενο της μήνυσης

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com
Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!!
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by