Headlines

Comments

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ"!!!

 
  8o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΩΝ
Πρώτη φορά  δήλωσε συμμετοχή η χορωδία "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ"  και ανάμεσα σε πενήντα πέντε (55) χορωδίες ξεχώρισε στην πρώτη δεκάδα !!!

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος είναι ο πρώτος πανελλαδικά σύλλογος που οργάνωσε και πραγματοποίησε Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη .           
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος οργάνωσε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών.
  Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν 55  Φιλαρμονικές μπάντες, πολυφωνικές Χορωδίες, καθώς και κάθε είδους Ορχήστρες από διάφορες χώρες του εξωτερικού.
 Το φεστιβάλ είναι μοναδικό στο είδος του στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς δίνει φωνή σε δεκάδες χορωδίες και ορχήστρες, αλλά και σε εκατοντάδες ερασιτέχνες μουσικούς από όλο τον κόσμο, δίνοντας αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών.
  Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ" με δάσκαλο μουσικής τον κο Αρχοντούλη Δημοσθένη  επιλέχθηκε να πάρει μέρος στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ   Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών, όπου και παρουσίασε τρία τραγούδια - Μαργαρίτα Μαγιοπούλα (Στίχοι: Ιάκωβος Καμπανέλλης ,Μουσική :Θεοδωράκης Μίκης), Το Γελεκάκι (Στίχοι:Γιάννης Θεοδωρίδης /Μουσική:Σπύρος Ολλανδέζος), Οδός Ονείρων (Μάνος Χατζιδάκης) και στο τέλος  βραβεύτηκε ανάμεσα σε πενήντα πέντε (55) χορωδίες καθώς ξεχώρισε στην πρώτη δεκάδα !!
  
Η Εκκλησιαστική Μαντολινάτα Σουφλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
                            "Οδός Ονείρων"

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com
Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by