Headlines

Comments

ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 37 ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΡΕΣΤΗΣ

Μια δυσάρεστη είδηση για την ποδοσφαιρική κοινότητα της Λάρισας ήταν αυτή του θανάτου του Λαρισαίου ρέφερι, Αντώνη Κορέστη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών χθες Τετάρτη (8/11) αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο άτυχος 37χρονος που εργάζονταν στην Πολεμική Αεροπορία, διαγνώστηκε πριν από ένα μήνα , με μία σπάνια ασθένεια στο αίμα.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα νοσηλεύονταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, ενώ η οικογένειά του είχε απευθύνει δημόσια παράκληση για αίμα.

Δυστυχώς όμως, ο Αντώνης δεν κατάφερε να κερδίσει την πιο δύσκολη μάχη, αυτή να κρατηθεί στη ζωή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Λάρισας αναφέρει:

Μετά από τον απρόσμενο χαμό του διαιτητή Κορέστη Αντωνίου, συγκλήθηκε πριν λίγο έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας και αποφάσισε τα παρακάτω:

1) Παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος

2) Κατάθεση στεφάνου

3) Κατάθεση χρηματικού ποσού σε ευαγή ιδρύματα εις μνήμην του Αντώνη Κορέστη

4) Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων για το προσεχές Σαββατοκύριακο (υποδομών και αντρικών)

5) Τήρηση ενός λεπτού σιγής σε όλους τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής

6) Με απόφαση της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας, άπαντες οι διαιτητές θα εμφανιστούν στην επόμενη αγωνιστική με μαύρα περιβραχιόνια.


Η οικογένεια της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας έχασε σήμερα εντελώς αδόκητα ένα αξιόλογο μέλος της. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Αντώνη Κορέστη και τους ευχόμαστε να έχουν δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας Αντώνη, θα σε θυμόμαστε για πάντα.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like!
 Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by