Headlines

Comments

ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ : 6η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ -LARNAKA CYPRUS

Επιβεβαίωση της ανοδικής πορείας του Ελληνικού Ταεκβοντό καθώς κατάφερε να κατακτήσει, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (15-17)  που πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα της Κύπρου 2 έως 5 Νοεμβρίου 2017 , την 6η θέση στη γενική κατάταξη  , καθώς κατέκτησε 4 μετάλλια, 3 Πέμπτες θέσεις!!



Xρυσό μετάλλιο  ,για τον αθλητή του συλλόγου Δύναμη Πατρών Ανάργυρου Σοφοτάσιου.
Με πέντε εντυπωσιακές νίκες έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στα -68 κιλά..



O Σταύρος Τσιπούνης του Α.Σ. Γαία, κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των -73 κιλών, με απολογισμό δύο νίκες σε τρεις αγώνες.


Ο Επαμεινώνδας Τριανταφύλλου του ΑΣ Περιστερίου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των -48 κιλών, η Φανή Τζέλη του ΣΟΑΤ την τρίτη στα -55 κιλά.

Ο Τριανταφύλλου προκρίθηκε στον τελικό με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Επικράτησε 9-7 του Αζέρου Καρίμοφ, 14-6 του Γάλλου Λουσιέν και 2-0 (golden point) του Ρώσου Κουβάλοφ. Στον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε 40-20 από τον Ρώσο Ιμπραγκίμοφ που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας.



Η Τζέλη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον γύρο των «32» στα -55 κιλά. Νίκησε 25-5 την Αντωνίου από την Κύπρου, ενώ στις «16» επικράτησε 11-1 της Μισκούλιν από την Κροατία. Συνέχισε το νικηφόρο σερί και στα προημιτελικά με τη νίκη 12-11 επί της Ντιμιτρίεβα από την Ρωσία, όμως στα ημιτελικά έχασε 12-3 από την Σέρβα Στέβιτς μένοντας έτσι τρίτη.



Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης συνεχάρη τους Ανάργυρο Σοφοτάσιο (χρυσό), Επαμεινώνδα Τριανταφύλλου (ασημένιο), Φανή Τζέλη και Σταύρο Τσιπούνη (χάλκινα), για τις επιτυχίες που είχαν στην Κύπρο. «Θερμά συγχαρητήρια στους Σοφοτάσιο, Τριανταφύλλου, Τζέλη και Τσιπούνη για τις επιτυχίες τους στο ευρωπαϊκό εφήβων-νεανίδων» ανέφερε ο υφυπουργός στο λογαριασμό του στο Twitter.





 Με πληροφορίες από το
www.tkdgr.eu


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by