ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

 Πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή 19-11 -17 στις 11:00  το πρωί στο γήπεδο του Σοφικού , όπου ο Ορφέας Σοφικού θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Δόξα Ελληνοχωρίου.

  Η αναμέτρηση  έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον από κάθε άποψη ,ο Ορφέας  έχει το απόλυτο 5χ5 , επίσης ο  Ορφέας με την Ασπίς Θουρίου την 5η αγωνιστική εντός, ενώ είχε την κατοχή μπάλας με πολλές ευκαιρίες στο τέλος ζορίστηκε να πάρει το τρίποντο  μόλις στο 89΄ με τον Λάζο, η Δόξα Ελληνοχωρίου δεν έκανε καλό ξεκίνημα όμως για την 4η αγωνιστική συνέτριψε την  Ασπίς Θουρίου εκτός με 0-4 , ενώ κέρδισε την 5η αγωνιστική τον ισχυρό Ακρίτα Δαδιάς με 1-0.

Με γεμάτο το "οπλοστάσιο" ο Χατζηανδρέου Γιώργος με τον Τζιαμπατζάκη Παναγιώτη  χωρίς να αντιμετωπίζουν  κανένα πρόβλημα κατεβάζουν την ομάδα με καλή  ψυχολογία με σοβαρότητα  και πειθαρχία  να εξασφαλίσουν  την 6η συνεχόμενη νίκη , με την διοίκηση της ομάδας να καλεί τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν με την παρουσία τους !!
   

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια