ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο Α.Ο.ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ

Ο Αθλητικός Ομιλος Νεοχωρίου καθώς ενεπλάκη το όνομα της ομάδας  στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας  της Ένωσης Οινόης για την  διαιτησία του Θεόδωρου Σκίνδρη , με ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο θέλησε να διορθώσει ορισμένα υπονοούμενα που γράφονται για τον Α.Ο.Ν


Η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο.Ν


Για να διορθωσουμε λιγο τα κακως κειμενα που γραφονται και αφηνουν υποννοουμενα για τον Αθλητικο Ομιλο Νεοχωριου καποιοι κανουν παρελαση στον Βορειο Ομιλο γιατι ξοδευουν χρηματα σε Προπονητες,Παιχτες και δουλευουν μεθοδικα και με στοχο να πρωταγωνιστουν παντα σε οποιο θεσμο και αν αγωνιζονται ειτε στο πρωταθλημα ειτε στο κυπελλο.
Μπορουμε να διαβεβαιωσουμε απο μεριας μας πως κανεις απο τους παιχτες του Αθλητικου Ομιλου Νεοχωριου δεν αποκαλεσε τον διαιτητη του αγωνα Κ.Σκινδρη "μαλακα",οπως επισης οτι ο διαιτητης του αγωνα ηταν πραγματικα αριστος στις αποφασεις του..τωρα αν καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν οτι ο Αθλητικος Ομιλος Νεοχωριου μπορει απλα να ειναι μια απο τις πιο δυνατες(αν οχι η πιο δυνατη αφου το θελουν ετσι)ομαδες του Ομιλου τοτε πραγματικα μαλλον εμεις βλεπουμε αλλο ποδοσφαιρο..
Παντως ειναι πραγματικα ομορφο να ασχολουνται μαζι μας γιατι αυτο δειχνει οτι κανουμε σωστα την δουλεια μας και μας δινει ωθηση να προσπαθουμε να γινουμε ακομη καλυτεροι.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια