Headlines

Comments

ΣΚΙΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ : Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


                                  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 

Ο Βρώμικος πόλεμος που χρησιμοποιούν κάποιοι δεν θα περάσει, τα σιχαμερά μέσα μερικών , όσο και αν πιστεύουν ότι μπορούν ,να αντιστρέψουν το κλίμα της κατηφόρας που έχουν ήδη μόνη τους δρομολογήσει με τις πράξεις τους δεν θα σταματήσει,και όσες τρικλοποδιές και αν προσπαθήσουν να μου βάλουν ορισμένα σιχαμερά ερπετά που κρύβονται πίσω από την μάσκα της καλοσύνης τους όταν με συναντούν,δυστυχώς αποκαλύπτονται.
Να είναι σίγουροι,ότι δεν πεθαίνω τόσο εύκολα γιατί δεν είμαι βρωμιάρης και κερδοσκόπος όπως αυτές ή αυτοί οι δήθεν έντιμες η ,έντιμοι κύριοι,να είναι σίγουροι ότι η μέρα της αποκάλυψης έρχεται.
ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ,.
Η θέληση για την αλλαγή και το τέλος της μιζέριας και της καταστροφής που επιζητούν κάποιες η κάποιοι σε αυτήν την πόλη θα τερματίσει ,όσα σιχαμερά χρήματα ρίξουν κάποιοι για την προβολής τους,δεν θα περάσουν,διότι υπάρχουν οι φτωχοί οι τίμιοι ,οι σωστοί.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ,ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ,ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ.

Και προσέξτε μερικές κυρίες και κύριοι μην πατήσετε λαικ και σας μαλώσουν μερικοί.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΛΜΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΘΕΛΩ ,ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ,ΟΧΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΝΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ




Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by